Дневен хороскоп 5 декември

Дневен хороскоп 5 декември
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.12.2021
  • Share:

 

 

Овен – Погледът ви не е на фокус и ви е трудно да се концентрирате върху нещо. Правете важни неща, вместо да потъвате във фантазии. Хубаво е да се състезавате с някого – това ще ви зареди с енергия и ще добави още пипер към амбициите ви.

 

 

Телец – Днес сте склонни да строите въздушни замъци и да се потопите в света на фантазиите. Но звездите ви съветват да гледате на света реалистично и да правите това, което ви носи добри пари. В отношенията е възможно да възникнат малки усложнения.

 

 

Близнаци – Имате толкова много идеи и планове, че не знаете с какво да започнете. Опитайте се да сложите всичко в ред и обърнете внимание на онези дела, които не могат да чакат. Може да се наложи да направите нещо, което се проточва от много дълго време. За щастие днес можете да го завършите.

 

 

Рак – Откажете се от всички трудни неща и правете само това, което ви харесва. Полезно е да почивате повече днес - нека този почивен ден да бъде зареден само с положителни емоции. Старайте се да виждате само хубавата страна на всичко.

 

 

Лъв – Полезно е да общувате с онези хора, които ви дават интересни идеи, които ви вдъхновяват. Но не губете твърде много време в разговори. Също така, звездите ви съветват да планирате задачите си за цялата седмица предварително.

 

 

Дева – Пренареждането на мебелите или промяната на интериора на вашия дом ще ви помогне да направите дома си по-удобен. А това от своя страна ще се отрази на настроението ви, защото следващата седмица няма да е лесна.

 

 

Везни – Звездите ви съветват да се погрижите за себе си, тялото си и външността си. Добър ден, за да освежите външния си вид, да направите козметични и спа процедури, да се подстрижете и т.н. Ще заблестите като звезда! Ако приятели ви поканят да прекарате време с компанията, не отказвайте. 

 

 

Скорпион – Трябва да свършите някаква досадна работа, колкото и да не ви се иска. По-добре е да планирате следващата седмица, за да не забравите нищо и да имате време за всичко. Време  е да се облекчите от натрупаното вътрешно напрежение.

 

 

Стрелец – Започнете неделният ден така, както ви харесва. Денят позволява на уморения Стрелец да възстанови напълно загубените сили. За да направите това, по-малко се нервирайте, спете повече и се хранете правилно.

 

 

Козирог – Това е страхотен ден за почивка, но някои неща изискват внимание и могат да затруднят пълното отпускане. Въпреки всичко останете красиви и привлекателни, грижете се за тялото и външния си вид, това допълнително ще укрепи самочувствието ви.

 

 

Водолей – Още сутринта измислете план за деня. По-добре е да изпълнявате неизбежните задължения през първата половина на деня. Сега е благоприятно да се погрижите за къщата, домакинството, текущите дела.

 

 

Риби – Не се отказвайте от възможността да си починете качествено, тъй като предстои труден период. Добре е да прекарате повече от времето си в компанията на стари познати, близки роднини, брачен партньор или на места, където винаги се чувствате страхотно. 

 

 

 

Съветите на Фортуна

 

Денят е като празен бял лист, върху който каквото напишем ще остане за дълго. Затова внимавайте какво бъдеще ще сътворите днес за себе си. Неблагоприятно време за рисковани мероприятия и вземане на бързи решения.

 

Денят трябва да се прекара спокойно и мирно, по възможност в домашна атмосфера.

 

Препоръчително е да не се ядосвате, защото заедно с увеличаването на активността, емоционалният фон също се влошава: може лесно да възникнат конфликти поради необоснована агресивност и раздразнителност.

 

За да предотвратите това, трябва да ограничите емоциите си колкото е възможно повече.

 

Днес трябва да се прави само добро. Добре е да се проявява щедрост и да не се изпитва съжаление за даденото.

Станете почитател на Класа