Голи до кръста туристи се забавляват със стюардеса

Голи до кръста туристи се забавляват със стюардеса
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.01.2022
  • Share:

Авиокомпанията Scoot Airways започна вътрешно разследване заради вирусно видео, което предизвика обществен отзвук. На видеото турист се забавлява на борда на самолет със стюардеса и много алкохол.

 

 

И така, в началото на 2021 г. германски пътник публикува 15-секундно видео в социалните си мрежи, което показва полета му със сингапурската авиокомпания Scoot Airways.

 

На кадрите се вижда как туристът и негов приятел се наслаждават на времето, прекарано на борда. Мъжете свалят ризите си и поръчват повече от 12 бутилки вино, които стюардесата им носи в голям жълт контейнер.

Стюардесата, която също е заснета на видеото, се опитва да успокои бушуващите пътници с жестове тип "по-тихо", но мъжете продължават да се забавляват. Отбелязва се, че видеото бързо стана вирусно, набра около 600 хиляди гледания и голям брой негативни коментари.

 

Авиокомпанията смята поведението на туристите за срамно и подкопаващо авторитета на превозвача и започна вътрешно разследване.

 

Пътешественикът премахна публикацията от акаунта си и обясни, че видеото е инсценирано и заснето само за развлекателни цели.

 

Станете почитател на Класа