Разкриха скандални тайни за секс оргиите на боса на Playboy

Разкриха скандални тайни за секс оргиите на боса на Playboy
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.01.2022
  • Share:

Основателят на списание Playboy Хю Хефнър, който е организирал шумни партита в имението си, е манипулирал своите моделки да употребяват наркотици и да участват в оргии.

 


Заснета е документална поредица от 10 части за шокиращите тайни на предприемача, наречена "Тайните на Playboy", чиято премиера ще се състои на 24 януари по тв канала A&E, съобщава "Дейли Мейл".

Според информацията, Хефнър смятал, че моделките са негова собственост. Той, както и ВИП членовете на нощните клубове на Playboy, ги принуждавали да правят каквото си поискат.



Те са били държани като заложнички, изнасилвани, дрогирани, а някои от тях са били доведени до мисли за самоубийство. Отбелязва се обаче, че всичко започвало с убеждаването на момичетата, че са част от семейството.

Една от бившите моделки разкрива, че момичетата са били принуждавани да правят групов секс поне пет вечери в седмицата. Самият основател на Playboy режисирал сценария.



Бивша асистентка на Хефнър разкрива, че самият той е бил зависим и е приемал амфетамин ежедневно. Освен това, според нейните думи, той принуждавал моделките си да вземат наркотик, наречен "разтварящ краката", който карал момичетата да правят всичко, което им се каже.



Партитата в имението на основателя на Playboy продължават до смъртта му - Хефнър умира на 27 септември 2017 г. на 92-годишна възраст.



Година по-рано бизнесменът продава имота на шефа на Metropoulos & Co. Дарън Метропулос за 100 милиона долара. Съгласно условията на продажбата Хефнър си запазва правото да живее в имението до края на живота си, като плаща на новия собственик по един милион долара годишно.



Станете почитател на Класа