София Джамджиева: Има достатъчно к*рви и гнус, която си седи гордо на екран

София Джамджиева: Има достатъчно к*рви и гнус, която си седи гордо на екран
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.11.2022
  • Share:

Родната актриса и телевизионна водеща София Джамджиева, прочула се с пиянските си изцепки в ефира на Фне Тв, скочи много остро срещу колежки, които й подливат вода и се опитват да я разделят с приятеля й. 

 

Оказа се, че близки приятели и колеги на щерката на Албена Чакърова пречат на семейното й щастие. тя избухна в мрежата с много гневен статус, а засегнатите със сигурност са много. 

"Пиша това не за да се жалвам ,а защото засяга моето семейство и мъж! Ако има жени, които са горди със своите сексуални възможности и постигат желани резултати чрез тях - евала, аз обаче предпочитам пътя на честта!

 

 

 

Чувам ужасно грозни неща по мой адрес, че ми се драйфа! Най много ми е неприятно, че от тези лъжи страдат хората, които ме обичат!

 

Оттук ви тегля една огромна, дълга и протяжна майна ! Има достатъчно курви и гнус, която си седи гордо на екран ,ще ви замоля там да си изливате комплексите!!!!! Също така ми е странно как всичките лайна идват от колеги и от приятели !!! Благодаря тъпаци", пише ядосаната София, след като са пуснали грозни лъже за нея, искайки да я разделят със сегашното й гадже.

Станете почитател на Класа