Защо Зеленски ни изпрати сексоложка? Ами защото сме полови органи

Защо Зеленски ни изпрати сексоложка? Ами защото сме полови органи

Доста дейният, но твърде интелектуален за балканските ширини писател Виталий Москаленко сдаде посланическия пост на Украйна у нас и за Новата година се обзаведохме с атрактивно синеоко коте на име Олеся Илашчук. С този свой гениален ход президентът Володимир Зеленски за пореден път доказва, че трябва да бъде сравняван не само с великите военновременни лидери на Европа като Чърчил и де Гол, но и с колегите си в комедийния жанр Чаплин, Монти Пайтън, дори със самия Уди Алън. Защото успя да произведе толкова сполучлив пример за политическа сатира, че в НАТФИЗ трябва да го изучават поне половин век заедно със Станислав Стратиев.

 

 

Дипломираната сексоложка и семеен терапевт Олеся издава полови вибрации като Наталия Кобилкина, но в далеч по-лъскава и изискана опаковка, без затлъстелите бедра и брадавичестата, магистрална усмивка. Младата красавица не е просто човекът, който ще трябва да убеди Корнелия Нинова, Нешка Робева, Цветеслава Гълъбова и Велислава Дърева, че украинският народ има нужда от помощ срещу терористичното нападение на руските орки. Тя е тук, за да служи за метафора за цялостната ни външна политика.

За голямо съжаление, и днес България поради водената дългогодишна стратегия на интернационално дупедавство, игнорирането на българските национални интереси и слугинажа на някои български управници към вражески държави, неграмотните и продажни историци, политици и общественици, е азбучен пример за поведение на женски полов огран на полето на международните отношения. Именно по тази причина на нас не е редно да ни се изпраща посланик с тежък дипломатически багаж. Трябва ни точно сексоложка, защото сме... п*тки.

 

За нов посланик на Украйна в България бе назначена Олеся - Новини 24/7

 

От документите на БКП и на нейното управление в продължение на почти половин век се виждат не само престъпните постановки на тази партия по националния въпрос, сляпо следващи указанията на класиците на марксизма-ленинизма на В. И. Ленин и Й. В. Сталин, но и престъпните извращения през 40-те и 50-те години на ХХ век с помощта на държавния апарат. От опита за превръщането ни в 16-а република на СССР, до доброволното предаване на македонските ни братя в ръцете на сърбоманската асимилационна машина.

И тук вината съвсем не е само на болшевиките. По нищо не се различава от тях и обожестяваният доскоро селски оратор Александър Стамболийски, заявил в уводната статия на в-к „Земеделско знаме преди 101 години: „Кой мисли за Македония? Ние не искаме Македония, ние не ще се биеме с вас за нея, не само защото сме разоръжени, но да бихме могли, пак няма да се бием. Вие да бяхте ни поднесли на тепсия самата Македония днес, ние няма да я приемем.“

От ибрикчиите в миналото, до раболепните днешни еврочиновници, владеещи единствено думичката „Йес“ на развален английски, родните дипломати умеят да въртят задниците си не само около оста им, но и да описват фигури, видимо непостижими за Албена Денкова и Максим Стависки. Кланящи се на господарите от Брюксел в един момент и в следващия, гушкащи кранчетата на газопровода на Путин и Ердоган.

Примерите за липсата на всякаква стратегия и управленски капацитет във външната ни политика само от последните години са потресаващи - неуспешните посещения в Катар, откъслечната и непоследователна политика в отношенията с бъдещия световен лидер Китай, комедийният скеч с кандидатурата на  Ирина Бокова за генерален секретар на ООН, колебливите и непоследователни действия относно важни геополитически енергийни проекти като АЕЦ „Белене“...

За да стигнем до днес, когато хем подкрепяме нападнатата Украйна, хем не искаме с наши куршуми да стрелят по двойните ни освободители и братя от Мордовия и Татарстан. Държим се като недоклатени шафрантии и спешно имаме нужда от съветите на сексоложка. Благодарим ти, Володимир! И ЧНГ.

Станете почитател на Класа