Тегне ли проклятие над моделите на Playboy? Най-трагичните смъртни случаи

Тегне ли проклятие над моделите на Playboy? Най-трагичните смъртни случаи
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.02.2023
  • Share:

Мистерия е обвила края на живота на твърде много плеймейтки, както познаваме моделите на Playboy у нас. Смъртта е поразила по странен и необясним начин някои от тези модели на Playboy, като примерите започват още от 1962 г.

 

 

Вижте най-забележителните случаи на трагичен финал на живот на блясък и сексапил, който прикрива душевни рани и травмиращи преживявания.

 

1. Анна Никол Смит

 

Анна Никол Смит: Едно момиче, което си отиде заради славата - По женски -  woman.bg

 

Един от най-известните модели на Playboy, телевизионна риалити звезда и любимка на медиите, беше намерена мъртва в хотелската си стаята в Seminole Hard Rock Hotel & Casino на 8 февруари 2007 г., припомня vesti.bg. Причината за смъртта ѝ е предозиране с най-малко девет вида лекарства. Тя умира около година след като собственият ѝ син умира по причини, свързани с наркотиците.

Смъртта на Анна Никол Смит беше заобиколена от противоречия. Тя умира по време на продължаваща битка за попечителство над наскоро родената си дъщеря и беше въвлечена в съдебни дела за милиони долари. Въпреки че причината за смъртта ѝ е добре известна, решението, поради които тя е взела смъртоносно количество от толкова много различни лекарства наведнъж, остават загадка.

 

2. Стефани Адамс

 

7 плеймейтки, които починаха трагично - Сн. 3 Фото галерии | Vesti.bg

 

Моделът на Playboy от ноември 1992 г. беше собственик на бизнес, главен изпълнителен директор и първата плеймейтка, изявила се като лесбийка. Кариерата ѝ вървеше нагоре, докато внезапно се срина с трагични последици. На 18 май 2018 г. Адамс се самоубива, като скача през прозореца на хотел в Ню Йорк. По-лошото е, че тя скача със 7-годишния си син. Докладите предполагат, че самоубийството се дължи на напрегната битка за попечителство с бившия ѝ съпруг.

 

3. Жасмин Фиоре

 

Жасмин Фиоре /Жасмин Фиоре/ фотография

 

Тялото на тази плеймейтка беше намерено на 15 август 2009 г. Тя беше удушена и натъпкана в куфар, който след това беше поставен в контейнер за боклук. Пръстите и зъбите ѝ бяха премахнати, за да попречат на идентификацията на тялото ѝ. По-късно тя беше идентифицирана по серийните номера на гръдните си импланти.

Смята се, че красавицата е била в контакт с бившия си любовник по това време - факт, който много разстройва съпруга ѝ Райън Дженкинс. Той бързо се превръща в главния заподозрян за смъртта. Дженкинс, бивш участник в телевизионното риалити шоу, беше официално обвинен в убийството на 28-годишното момиче. Дни по-късно той се обеси в хотелска стая.

 

4. Ашли Матингли

 

Проклятието Плейбой – от самоубийства до катастрофи

 

Бившата плеймейтка, която беше Мис март на Playboy през 2011 г., посегна на живота си на 15 април 2020 г. в дома си в Остин, Тексас, където остави предсмъртно писмо. Семейството ѝ споделя, че тя се е борила със зависимост към наркотични вещества и че изолацията ѝ в Тексас поради пандемията от коронавирус не е помогнала, тъй като е довела до непоносима за нея самота. Матингли беше само на 33 години.

 

5. Дороти Стратен

 

Дороти Страттен | Паблико

 

Дороти Стратън е само на 17 години, когато нейните разголени снимки са изпратени на Playboy от 26-годишния ѝ приятел Пол Снайдър. По-късно тя и Снайдер се женят, съюз, който завършва с трагедия. След като става зайче на Playboy, Дороти започва афера с друг мъж. Разярен, съпругът ѝ я убива, осквернява тялото ѝ и след това се самоубива.

 

6. Мерилин Монро

 

5 интересни факта, които не знаете за иконата Мерилин Монро - Фото галерии  | Vesti.bg

 

Най-големият секс символ в света през 50-те и 60-те години е и моделът на корицата на първия брой на Playboy, публикуван през декември 1953 г. Въпреки външния си вид, кариерата и връзките си или може би заради тях, Монро става зависима от алкохол и лекарства, отпускани с рецепта.

На 5 август 1962 г. филмовата звезда е намерена мъртва в спалнята си в дома си в Калифорния. Тя е открита гола, легнала по лице, протягайки се към телефона. Смъртта ѝ остава мистерия, обвита в няколко теории на конспирацията. Разследващите са раздвоени дали става дума за свръхдоза или за убийство.

 

7. Джейн Мансфийлд

 

Пищната Джейн Мансфийлд - Мерилин Монро в голям размер (ГАЛЕРИЯ) -  DarikNews.bg

 

Мансфийлд е една от оригиналните руси бомби на Холивуд. Тя е отличена като плеймейтка на месеца в Playboy и се появи гола в списанието няколко пъти. На 28 юни 1967 г. тя, пътувайки заедно с приятеля си и децата си, се блъска в трактор с ремарке и по някакъв начин минават под него, като това премахва цялата горна част на колата им. Най-странната част от тази история е, че обществото е обсебено от идеята, че Мансфийлд е била обезглавена по този начин.

 

Станете почитател на Класа