Не е истина каква необичайна кола конфискуваха полицаи

Не е истина каква необичайна кола конфискуваха полицаи
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.03.2024
  • Share:

Мъжът реализирал мечтата си за необичаен автомобил, напомнящ концепцията на хеликоптер. Той заварява роторна перка на хеликоптер към покрива на колата и след това прикрепя опашната стрела към багажника.

 

 

 

 

Дин измисля концепцията за „коптера“ с надеждата да го дава под наем като уникална машина за сватба, за да генерира допълнителен доход и да подкрепи семейството си финансово. Нещата обаче се объркали и полицаи конфискували колата му за нарушаване на правилата за движение.

Според мъжа подобни машини се използват и в други части на страната, като Бихар и Пратапгарх.

 

 

 

Полицията конфискувала колата по време на движение на улицата, докато създателят носел „творението“ си в работилница, за да го боядисат. Дин бил глобен с 2000 рупии по обвинения в нарушаване на правилата за движение и е започнало разследване на ситуацията.

 

 

 

Изданието отбелязва, че мъжът е казал, че е отчаян от конфискацията на уникалното му превозно средство, върху което е „работил ден и нощ“. По-късно Дин е информиран, че автомобилът, който приличал на хеликоптер, ще бъде върнат само ако го разглоби за части.

 

 

„Модифицирани коли като джиповеje се карат по пътищата на Пратапгарх и Бихар без никакви ограничения. Беше предназначен само за използване по време на сватби и няма да се кара по пътищата през останалото време. Модифицирах колата, за да я използвам да печеля пари, за да може семейството ни да получи малко допълнителни пари“, казва Дийн. 

Станете почитател на Класа