70-г. се отдаде на здрав секс с 44-г. си любовница пред очите на куп минувачи

70-г. се отдаде на здрав секс с 44-г. си любовница пред очите на куп минувачи
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.03.2024
  • Share:

70-годишен мъж и 44-годишна жена са арестувани за секс на публично място. Шокиращата случка се е разиграла в американския щат Флорида, съобщава The National Desk.

 

 

Двойката се установила край магистралата, в непосредствена близост до ресторант за бързо хранене Popeye’s.

 

 

Очевидец споделил пред полицаите, че не е повярвал на очите си, докато не се е вгледал по-внимателно в случващото се. Той забелязал мъжа върху, но се наложило да направи „двойна проверка“, защото не можел да повярва на очите си.

Пристигналите на място служители на реда помолили възрастния любовник да спре и да се изправи. Той се подчинил и започнал безуспешно да опитва да се облече.

„Мъжът беше нервен и не можеше да си вдигне панталоните догоре, така че неговият (полов орган) остана на показ“, се казва в доклада за ареста.

Според думите на задържания, това е станало неволно.

За разлика от него, жената е оказала съпротива. Тя казала, че не е направила нищо лошо и започнала да ругае служителите на реда.

В близост до нея са открити четири празни бутилки от водка и една неотворена бутилка ром.

И на двамата задържани са повдигнати обвинения за показване на половите си орган на публично място. Жената е обвинена и съпротива при задържане без насилие и хулиганство в нетрезво състояние.

 

Станете почитател на Класа