Ева Лонгория изплашиха феновете й

Ева Лонгория изплашиха феновете й
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.03.2024
  • Share:

Най-известната „отчаяна домакиня“ напоследък редовно се появява на публични събития. Ева Лонгория буквално блести и пленява с красотата си! Но дали?!

 

 

Феновете на актрисата забелязаха, че Лонгория най-накрая е спряла в търсенето на собствения й стил, така че сега с тоалетите, с които се появява на светски събития, тя постоянно приковава погледите в себе си със секси визия. 

 

 

 

 

 

Не може да се каже същото обаче за ежедневната визия на Лонгория. На папарашки снимки, напротив, тя показва провал след провал.

Наскоро се появиха снимки на 49-годишната актриса, които хвърлиха феновете й в шок. Какво се случи със сески мадамата и коя е тая застаряваща лелка – възмутиха се те!

Сега Ева се интересува и влиза много повече в ролята на продуцент. Освен това през последните години в личния й живот настъпиха глобални промени. 

През 2016 г. Лонгория се омъжи за родения в Мексико милионер Хосе Бастон. Две години по-късно двойката се радва на появата на сина им Сантяго. Така че сега актрисата предпочита по-тихата работа зад снимачната площадка.

Явно затова напоследък Ева отделя все по-малко време за избор на тоалети. Сега тя редовно може да бъде снимана в широки дрехи и без грим, докато се разхожда из града. 

Наскоро тя беше снимана в почивките между снимките. Ева беше облечена с овърсайз пухено яке, анцуг и маратонки. 

Но най-изненадващото е, че този път Лонгория е решил да се откаже и от грима и прическата. На снимката актрисата има небрежна висока конска опашка на главата си.

 

 

 

 

 

 

 

Феновете са много изненадани от външния вид на Ева. В края на краищата преди тя винаги се появяваше със зашеметяващ външен вид. Лонгория отдавна е заложник на стереотипа, че момичето винаги трябва да носи токчета и да е гримирана с прическа.

 

С раждането на детето си обаче Ева явно преразгледа принципите си. Сега в свободното си време тя изглежда като всяка млада майка и не се срамува от това.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Станете почитател на Класа