Проклятието на Джони Деп: Как изглежда Амбър Хърд 2 г. след развода

Проклятието на Джони Деп: Как изглежда Амбър Хърд 2 г. след развода
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    26.04.2024
  • Share:

Въпреки че Амбър Хърд участва в десетки филми, то името й стана много популярно след скандалния процес с бившия й съпруг Джони Деп. 



Преди две години целият свят наблюдава публичния конфликт между тях двамата. Всичко започна през 2018 г., когато Деп за първи път съди The Sun за клевета в статия за домашно насилие в семейството му и Амбър. По късно актрисата го обвини в нападение чрез публикация в The Washing Post и година по-късно го съди.

Така започна процесът, който продължи до юни 2022 година. 

В резултат на това съдът призна Хърд за виновна по обвинения за клевета.

Амбър Хърд е американска актриса, участва във филми от различни жарнове - крими, на ужасите, комедии, драми и т.н. Въпреки това тя стана известна не с ролите си, а с противоречивата си връзка с "пирата". 

Тя се запознава с Джони на снимачната площадка на The Rum Diary.

Двойката се ожени през 2015 година, а година по-късно блондинката подаде молба за развод. Преди Хърд, Джони живя 14 години с Ванеса Паради, с които имат 2 деца. 
Хърд беше забелязана да бяга из Мадрид преди дни. Звездата е отслабнала доста, изглежда изтощена и тъжна. Тя бе облечена с черна блуза и клин. 

 

 

 

Докато спортуваше се беше потопила в музикалния свят.
Хърд беше без грим и наистина трудно можеше да бъде разпозната.

 

 

 

Да припомним, че през 2021 г. Амбър роди дъщеря Уна от сурогатна майка. Кой е бащата не се знае. Въпреки това през 2017 г. тя излиза с един от най-богатите мъже в света Илон Мъск. Носят се слухове, че може да е донор.

 

И така, сега Хърд живее с дъщеря си в Мадрид. След процеса тя пожела да напусне САЩ и да не се появява публично. Тя пази личния си живот в тайна, постовете й в социалните мрежи са свързани само с работата и филмите, в които участва. Вярно е, че не са толкова много, колкото би искала актрисата.

Станете почитател на Класа