"Разбиха гръбнака на Ислямска държава"

През последните седмици, има новини за успешни операции на сирийската армия срещу терористите от Ислямска държава в древния град Палмира, чието превземане ще бъде голяма символична победа за правителствените войски.

След Ракка, това е вторият регион, който е укрепен и е под контрола на ислямската държава. Когато падне, малко ще остане да бъде направено в останалата част на Сирия

"Там счупиха гръбнака на ислямска държава. Сирийските войски, подкрепени от Хизбула и иранските специалисти, възстановяват територията", каза журналистът Абас Джума, като добави, че "самите командири в армията казват, че до един или два дни ще завземат историческата част на града. "

Този репортер също така съобщи, че е получил снимки на град Дейр ез-Зор, където можете да се видят няколко коли с между 10 и 12 тела на мъртви терористи във всяка.

"Те бягат в паника сега, сирийската армия е засилена и й помогат кюрди, и сирийските демократични сили", каза Джума, който добави, че официалните сирийски войски са концентрирали основните си сили в Палмира.

Станете почитател на Класа