Орландо: отново фалшиви данни?

Очевидно за атаката на гей клуб в Орландо от гражданин на САЩ - всяко убийство трябва да бъде осъдено, независимо от сексуалната ориентация на жертвите. Въпреки това, определено в духа на изключителност (теорията на правителствата на САЩ), хорта от различна националност в тази страна, се считат за по-ниско качество.

След речите на Барак Обама, примесени със сълзи в очите му, приписващи на терористи атентата, извършен от Омар Матийн, допълнени от прозаичната позиция на Хилъри, с призива за връщане "духа на 12 септември" (който доведе до кървава инвазия в Ирак), станаха известни факти, които маркират обрат в информацията от агенциите за сигурност, сочещи наличието на пряка връзка с ИД.

Първо, по отношение на работата, вършена от Матийн в G4S, най-голямата компания за сигурност в света - според "Гардиън" той е бил неин въоръжен служител по сигурността в продължение на почти 10 години. За това е странно той да е ислямски криминал, тъй като е известно, че тези компании правят обстойно проучване на кандидата за работата, следователно, е малко вероятно да са проспали, че е свързан с тероризма.

Второ, съществуващата документация потвърждава неговатата хомосексуалност, потиснати желания, потвърдени от съпругата му. Но тя е притискана да мълчи, пред заплаха от прокуратурата за сериозни обвинения като съучастник в убийство на петдесет души при нападението. Изправена пред заплахата, тя е избрала да запази мълчание.

На трето място, що се отнася до надеждността на информацията относно предполагаемото "терористично клане", предоставена от ФБР, тя е със сериозни несъответствия с твърдението, че убиецът е звънял на спешния 911 за да покаже своята принадлежност към ИД и че имал контакт с предполагаемите извършители на нападението в Бостън, както и с историята за привързаност с ИД, в допълнение към "афганистанския му произход". Важно е да се спомене, че ФБР е разпитвал Матийн през 2013 г. и 2014 г., но резултатите "са неубедителни, така че няма причина да се продължава разследването."

Станете почитател на Класа