Тръмп прекъсна речта си, за да отпие вода и мрежите се побъркаха

По време на първата си публична реч, след като се завърна от обиколката в Азия, президентът Доналд Тръмп прекъсна речта си, за да отпие от бутилка с вода от марката Фиджи.

Този малък факт е привлякъл вниманието на потребителите на социални мрежи, защото им напомни за подобен жест, направен от сенатор Марко Рубио през 2013 г. по време на републиканския отговор на обръщението на Барак Обама за състоянието на Съюза. Смешното е, че самият Тръмп се подигра на инцидента с бутилката за вода по време на президентската си кампания през 2016 г.

"Следващия път Марко Рубио да пие вода от чаша, вместо от бутилка - това би имало много по-малко отрицателно въздействие", заяви тогавашният кандидат за президент Тръмп в своя Twitter акаунт през 2013 г.

Марко Рубио не пропусна този жест на американския президент. "Подобно, но трябва да работи върху формата си. Това трябва да се направи с едно движение и очите никога не трябва да изпускат камерата, но не е зле като за първи път" туитна с неприкрито удоволствие сенаторът.

Станете почитател на Класа