"Главният Маг" изключва война между САЩ и Северна Корея и прогнозира кой ще спечели Световната купа

С магически ритуали мексиканският ясновидец Антонио Васкес, известен също като "Главният Маг", е предсказал, че няма нужда да се страхуваме от ядрена война между САЩ и Северна Корея, тъй като тези страни ще изгладят различията си по мирен начин, съобщи AFP.

"Рицар на мечовете! Не ще гърмят бомби. Вашингтон и Пхенян ще постигнат споразумение", предрича магът в традиционната си пресконференция в началото на годината в Мексико Сити, където той представи прогнозите си за 2018 г. Той също така прогнозира, че двете Кореи ще постигнат споразумение "с добри условия" още през този месец.

Но няма да има толкова късмет за Хоакин "Ел Chapo" Гусман, бивш лидер на картела Синалоа, понастоящем в затвор в САЩ, когото Васкес вижда "в много влошено здраве" и може да умре през 2019.

Колумбийската певица Шакира, която наскоро трябваше да спре световно турне поради проблеми с гласните си струни, също не я очаква добра година. "Чувствам се има магьосничество срещу нея, не мисля, че ще се възстанови", прогнозира той.

Президентите на Венецуела, Николас Мадуро, и на Бразилия, Мишел Темер, също трябва да обърнат внимание на предвижданията на "Главния Маг", защото той прогнозира, че и двамата лидери са в смъртна опасност. "Ще има убийство. Венецуела е много близо и Бразилия е много близо", каза ясновидецът, без подробности.

Що се отнася до президентските избори в Мексико следващия юли, Васкес предвещава кандидатът на управляващата Институционна революционна партия (ИРП), Хосе Антонио Мийд, да е победител на тези избори.

Магът рискува дори да предскаже коя страна ще спечели Световната купа в Русия 2018. Според ясновидеца, настоящият световен шампион, Германия, ще спечели финала срещу Испания.

Въпреки това, Васкес не се отличава с точност в прогнозите си, тъй като през 2016 заяви, че Доналд Тръмп, сегашния президент на САЩ, дори няма да спечели първичните избори, че "Ел Chapo" Гузман ще бъде убит и че Мадуро ще бъде свален, казва АФП.

Станете почитател на Класа