Майк Тайсън разкри смайващата цифра, която харчи за марихуана на месец

Бившият боксьор от САЩ Майк Тайсън разкри в най-новото си интервю количеството марихуана, което пуши на месец, а цифрата изненада много от неговите последователи.


По време на последната програма „Hotboxin" с Майк Тайсън ", която той проведе заедно с Ебен Бритън, бивш футболист по американски футбол, Тайсън разкри, че между двамата партньори се харчат около 40 000 долара месечно за марихуана.


„Колко пушим на месец? Около 40 000 долара?", 53-годишният Тайсън попита приятеля си и партньор Ебен Бритън.


Бритън отговори на най-младия бивш шампион в тежка категория в света, че цифрата е много по-висока, въпреки че много вероятно преувеличи. "Не знам, май пушим по 10 тона на месец", каза Бритън, бивш професионален играч на "Чикагските мечки" и "Джаксънвилските ягуари".


Освен че са обичайни потребители на марихуана и дори пушат по време на интервюто, Тайсън и Бритън се възползват от огромния легален пазар на канабис в Калифорния, за да отворят ферма за отглеждането й.


Разпитан от TMZ, когато се разхождал по улица в Лос Анджелис, екс-боксьорът разкри, че с „Тайсън Ранч" той се стреми „да създаде най-голямата компания в света за марихуана".


Преди седмица Тайсън разкри пред мрежата ESPN, че е използвал урината на жена си и децата си, за да заобиколи допинг контрола.


"Когато резултатите станат известни, ще ти кажат, че си бременен", го предупредила жена му за това. "Поради тази причина реших, че ще е по-добре да използвам урината на децата си", призна бившият шампион в тежка категория.

Станете почитател на Класа