Херцогинята на Кеймбридж в неудобен момент с пакистански военен по време на кралската визита

Въпреки че като цяло е много успешна с различните церемониални протоколи, херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, претърпя неудобен момент по време на втория ден на официалното посещение в Пакистан. Това се случи когато поздрави един военен, който посрещна нея и нейния съпруг , принц Уилям, съобщава Mirror.


Инцидентът е станал при планирано посещение на училище като част от кралското им турне. Уилям излезе от колата и един униформен офицер бе първият, който го поздрави, докато херцогинята слизаше от другата страна на автомобила.


Малко след това Кейт се приближи и протегна ръка към офицера, за да се ръкува, но той вдигна дясната си ръка към главата си първо да козирува, оставяйки поздрава й недовършен.


Веднага след това офицерът отново спусна ръка, за да се ръкува с Кейт, която успя да се справи с неудобния момент и го прие с хумор.


След инцидента херцозите на Кеймбридж продължиха с програмата си, която предвиждаше посещение на образователната институция, за да научат повече за програмата „Учи за Пакистан". Инициативата е да се подкрепят младите пакистански студенти да се ангажират да преподават поне две години в маргинализирани райони, с цел разширяване на образователните възможности на населението.


По-късно двойката имаше среща с премиера на Пакистан Имран Хан.

Станете почитател на Класа