Селяни, уплашени от огнено НЛО над разораното поле

Странно явление беше заснето в Южна Русия в небето над разорано поле от двама стреснати очевидци. Те са убедени, че са свидетели на НЛО, но интернет, разбира се, беше разделен на две противоположни мнения.

 

Двамата спрели стария си автомобил съветско производство в селски район на Краснодарския край, за да разгледат по-отблизо ярко блестящия обект с овална форма, висящ неподвижно във въздуха.


„Това е НЛО! Брат, излез от колата", с треперещ глас казал на своя приятел заснемащият явлението оператор. След това той посочил, че обектът "пламти", въпреки че е облачен ден, без нито един слънчев лъч.


И мнозина в интернет, които „искат да повярват", са съгласни с него, коментирайки в YouTube, че със сигурност е извънземен обект. А специализираните канали се надпреварват да искат разрешение за публикуване на видеото.


Но някои настояват, че това не е нищо извънземно, а абсолютно обикновено метеорологично явление. „Ето как изглежда дискът на изгряващото или залязващото слънце в пролуката между облаците", обясни един от потребителите.


Коментаторите също отбелязаха колата на приятелите, като казаха, че снимката на хора, които все още управляват ВАЗ-2106, който за пръв път е пуснат от производствената линия през 1976 г., е по-рядко и вълнуващо явление от всяко НЛО.

Станете почитател на Класа