Превръщат името на Меган Маркъл в глагол, ето как да го ползвате

Наскоро името на Меган Маркъл даде живот на нова концепция "Мегзит", използвана многократно за определяне на раздялата между британската корона и херцозите на Съсекс.


Но се оказва, че това не е единственото нещо, за което името й би могло да бъде полезно: използвайки до голяма степен лекотата на английския език за създаване на глаголи, потребител на Twitter намери нов начин да използва името и фамилията на съпругата на принца Хенри.


Потребителят на интернет, Райън Картър, публикува туит, предлагайки да се използва „Меган Маркъл" като глагол. Според собствената си дефиниция, той би могъл да се използва за: „ценете себе си и психичното си здраве достатъчно, за да станете и да напуснете стая / ситуация / среда, в която вашето автентично същество не е добре дошло или обичано".


Потребителите на социалната мрежа заедно с медиите отговориха на предложението през последните дни, а The Guardian дори излезе с ръководство за това как да използват правилно новата концепция в случаи на романтична връзка, атмосфера на парти или на работа Например:


„Снощи напълно „Меган Маркълвах" бившата ми и не отговорих на нейните текстови съобщения"


"Обмислям Меган Маркване: Не ми беше увеличена заплатата за две години и бих имал по-добри възможности да работя като Инстаграм инфлуенсър, отколкото да стоя без любов към работата си" - добър вариант да се опитате да напуснете работата си.


Изглежда обаче, това не е единственият вариант – друг интернет потребител намери различна възможна дефиниция, която да бъде дадена на името на херцогинята на Съсекс.


„Глагол за да игнорираш или да се отървеш от хората, след като вече не ги използваш или не можеш да се възползваш от тях, без да вземаш под внимание истинските човешки взаимоотношения", сподели той в отговор на първоначалното определение. И дава пример: „Не ме МеганМарклвай когато филмът ти излезе на екран."
Ще е интересно коя версия ще надделее.

Станете почитател на Класа