Секс работничка предложи безплатна нощ за всеки полицай, който напусне

Докато хиляди излизат на улиците в градовете в САЩ, за да протестират срещу бруталността на полицията, секс-работничка в Тексас се опита за каузата да пожертва заплащането си, предлагайки да прекара нощта с всяко ченге, което напусне. Видеото с предложението мигновено се разпространи вирусно.


По време на демонстрация в Хюстън във вторник, една от стотиците, вдъхновени от убийството на полицията на невъоръжен чернокож в Минеаполис миналата седмица, секс-работничка, под псевдонима „Феникс Дивина", проповядваше прекратяване на безредиците, като предложи на полицаите да напуснат работата си в замяна за нейните услуги.
„Ще чу--м всеки полицай, който напусне днес. Тази оферта е валидна до края на нощта. Чух, че ченгетата обичат подкупи ... струва си да опитате.", чува се да казва жената във видео, публикувано в Twitter.


Никой от офицерите не е приел предложението, но един отговори „Женен съм, извинявай", докато другите гледаха стреснато. Жената не се зарадва на отклика, хвърли низ от обвинения и попита кой от полицаите е злоупотребявал със сексуални работнички, докато е на смяна.


В интернет имаше веселие с краткия клип, мнозина се забавляваха от реакцията на един по-широко скроен офицер, който внимателно разгледа предложението, преди да откаже.

Станете почитател на Класа