Федералните захапаха Г.Максуел за Епщайн, ще хвърли ли тя принц Андрю на акулите?

След ареста от ФБР на Гизлейн Максуел, бившата приятелка на Джефри Епщайн, кралският й приятел ще се надява, че тя ще се придържа към това, което се знае за приятелството му с опозорения финансист и тийнейджърките. Но неговото време може би идва.


Откакто денят, в който баща й Робърт Максуел падна от яхтата, която беше кръстил на дъщеря си и се удави около Канарските острови, Гизлейн притежава очарование сред хората-наблюдатели.


Тя отдавна заема позицията на „добре социално свързана". Никога не учиш за тази работа - просто е необходим определен тип жена. Не твърде умна, не твърде тъпа, не твърде привлекателна, но все пак не непривлекателна. Независимо богата, но без видими средства. За предпочитане да няма деца или ако съществуват, да са в интернат някъде дискретно и скъпо. И много „мъжки" приятели.


За съжаление на Максуел, един от по-скорошните й красавци беше Джефри Епщайн и това означава, че тя май ще прави нови познанства в американски затвор, след като ФБР най-накрая се почувства достатъчно мотивирано, за да я арестува за връзката й с напълно опозорения и също толкова мъртъв финансист.


Федералните хванаха Максуел в Ню Хемпшир, САЩ, което дойде като огромна изненада за „Ню Йорк Таймс" и социалистическата библия „Татлер", която надеждно съобщи миналата седмица, че жената се е скрила в Париж и често сменя апартаменти в по-бляскавите райони, за да избегне откриването.
Въпреки че обвиненията, пред които е изправена, са много и разнообразни, всички те се въртят около централно твърдение: че тя е била сводник на Епщайн и оглеждала малолетни момичета - някои на възраст до 14 години - за да правят секс той и приятелите му, докато, очевидно, в същото време е била в „интимни отношения" със самия звяр. В допълнение към основните обвинения тя е изправена и пред обвинения в лъжесвидетелстване в резултат на изявленията, които е направила пред полицията по време на разследването за поведението на Епщайн.


Без съмнение тя е в дълбоки проблеми. Въпросът е как ще се измъква от тях? И затова принц Андрю трябва да започне да се поти - ако, разбира се, това е физически възможно на 60-годишната му възраст.


Къде се крие истината за неговото сътрудничество или отказът му да помогне на ФБР в продължаващото им разследване на аферата Епщайн за трафик на секс, е трудно да се каже. Херцогът Йорк казва, че е предложил да помогне на ФБР. ФБР казва обратното. И истината е толкова трудна за различаване в този сюжет, колкото и навсякъде другаде в тази грозна каша.


Отчаяните времена изискват отчаяни мерки и може би г-жа Максуел просто смята, че играта най-накрая е приключила, и е дошъл моментът да спаси собствената си кожа и да пожертва кралската. Вероятността е, че тя все още знае много за това, което наистина се е случило между херцога и 17-годишната тийнейджърка, Вирджиния Робъртс Джуфър, която казва на всеки, който е готов да я слуша, че е правила секс с него, след като е била закупена от Гизлейн.


Тук има всичко: непълнолетен секс, трансатлантически блясък, самоубийства, и кралска особа.


Нямаме търпение да видим как всичко това ще се развие ...

Станете почитател на Класа