Кейт и Уилям се скараха в ефир

Съдейки по последната публична изява на кралската двойка Уилям и Кейт, принцът се е провалил като баща. Двойката има три деца, седемгодишният Джордж, петгодишната Шарлот и двегодишният Луис, които наистина са центърът на техния свят. Въпреки това, с всички кралски задължения и публични изяви, родителските отношения с децата понякога могат да страдат. В неотдавнашен разговор с управителя на агенцията по заетостта в Лондон Лойд Греъм, цитирана от английските таблоиди, стана ясно, че принц Уилям е склонен да забравя едната от дъщеря си.

 

 

 

 

„Забравянето" започнало да се обсъжда по времето, когато в разговора се споменава строителство на сгради. Тъй като Лойд е управител на строителна компания, разговорът бил насочен към кралската двойка. А именно Кейт първа реагирала на темата, сещайки се за децата си, които искали да видят как нещо се събаря или строи.

 

 

 

 

„Децата, особено Луис, искат да застанат до строителната площадка и да гледат как се случва всичко", каза Уилям и добави, че ще го зарадва много, ако го заведе на строителната площадка на Лойд. Преди да успее да свърши, Кейт се намеси: „Не можеш да забравиш Шарлот, и тя иска". Според медиите на Острова между двамата отдавна тлеел конфликт, затова, че принцът редовно неглежирал дъщеря си.

Станете почитател на Класа