Бъдещето на САЩ е либерален фашизъм с усмихнато лице и спринцовка в ръка

Глобалистите, които са отговорни за налагането на една медицинска тирания из по-голямата част от Западния свят, имат един ценен урок, който да преподадат на крайнодесните националисти и начинаещи фашизоиди.

Този урок е, че не продаваш разваления си продукт от дулото на оръжието, а вместо това го забиваш от върха на спринцовка, която обещава да сложи край на болката и агонията.

Патрик Хенри, един от най-известните бащи-основатели на Съединените щати веднъж казва "дайте ми свобода или ми дайте смърт", когато животът на нацията е бил поставен на карта.

Днес, прочутият боен вик на Америка е подменен от маскиран и приглушен глас, който ни съветва, без надежда за второ мнение:

"Дайте ми локдауни и ме дръжте на сигурно."

Толкова е изплашено американското общество, че може да се зарази с някакъв вирус, че при 99 процента шанс за оцеляване, те са готови да изоставят Деня на благодарността.

Да, този най-велик национален празник, на който се празнува, не без доза ирония, колективната смелост на пилигримските предци на американците, които са преодолели дивото и враждебните условия на новата им родина.

Трябва да се каже, че нито една фашистка партия не е била толкова успешна и умела, когато става въпрос за предрешаването на колективната съдба на народа си пред общия враг.

Това е така, защото заплахата, пред която е изправено човечеството днес, или поне така ни казват, не е някоя злокобна идеология или дори терористична организация, срещу която масите да могат да бъдат събрани за бой и отбрана.

Вместо това, заплахата е от микроскопичен размер и е способна да нахлуе във всеки отвор и всяко кътче на нашия живот.

Вече приключи епохата на мъжкарските ръкостискания, подменена от едно превърнато в женствено мнозинство, докато цели поколения от младежта гледат на ближните си човешки същества като на адски инкубатори за бацили.

И за разлика от традиционния враг, който може да бъде видян, нападнат и в крайна сметка победен, коронавирусът, доста странно ни предупредиха, ще дойде отново и отново, докато накрая не се превърне в още по-смъртоносен злодей.

Злодей от ранга на комиксите и с техните умения.

В тази битка без бойно поле, само медицинските власти са декорирани като герои, докато хората, които нямат професионалните акредитиви са принудени да бъдат пасивни.

Те са принудени също да бъдат безпомощни наблюдатели, докато свободата на движението им е значително ограничена.

Още по-важно, силите на национализма са станали нерелевантни. Само един глобалистки световен ред може да отговори правилно и да победи пандемията.

Има много добра причина да подозираме, обаче, че или науката зад всичко това е полу-опечена, или ние хората сме целенасочено мамени в един огромен мащаб.

Всъщност, най-вероятно е по малко и от двете.

Първо, разчитайки на нищо повече от емпирични доказателства, не изглежда необосновано да се предположи, че няма извънредна и екзистенциална заплаха пред човечеството.

Ако имаше такава, бихме могли да очакваме да видим разлагащите се тела, струпани по улиците, точно както в Средните векове по време на Черната смърт.

Това би било особено вярно и за бездомното население, което със сигурност не практикува етикета за социална дистанция, докато се навърта около отворени контейнери и кофи за боклук.

Нито пък изглежда, че има големи опашки пред болниците за спешно третиране и лечение.

Всъщност, още към април месец, губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо каза на президента Доналд Тръмп, че военноморският медицински кораб "Комфорт", който беше разположен в Ню Йорк Сити от федералното правителство за борба срещу коронавирусната зараза, "не е нужен повече".

Губернатор Куомо заяви, че нуждата за помощен плавателен съд "не достига нивата, които са били проектирани".

Едва ли аз съм единственият, който е забелязал, че нивата и случаите с Ковид също така се променят по интригуващ начин, в замисимост от политическия климат.

Нека да не забравяме, че огромното мнозинство от "жертви" на Ковид се възстановяват в удобството на домовете си. При това, тази информация идва от не кой да е, а авторитетът Антъни Фаучи.

В същото време, много хора, които придобиват заразата са асимптоматични и никога дори не са знаели, че са заразени от коронавирус.

Децата, междувременно, изглеждат изключително неуязвими за този вирус.

Това не значи, че няма никакви признаци за вируса през този зимен сезон. Разбира се, че има, точно както е всяка година.

Но докато случаите с Ковид растат на някои места, а са невидими на други, смъртността от тази зараза си остава ниска и варираща, засягайки основно възрастните хора, които вече страдат от придружаващи заболявания.

Има и други причини, които ни карат да сме подозрителни, че това, с което си имаме работа не е първостепенна медицинска извънредна ситуация, а нещо много по-мрачно.

Като например извинение за направата на западна ваксина, която носи микрочипов имплант с проследяваща технология? Подобно твърдение звучи като научна фантастика, ако не беше фактът, че вече е реализирано и е факт.

Не е тайна, че точно един месец преди драматичната поява на Ковид-19 в Съединените щати, уж от Ухан, Китай, изследователи от МИТ обявиха нов метод за записване на ваксинната история на пациентите::

Складирането на читаемите от смартфоните данни под кожата, докато в същото време се прилага ваксина.

"Чрез селективното вкарване на микрочастици в микроигли се принася един образец в кожата, който е невидим за голото око, но може да се сканира със смартфон, които е с махнат инфрачервен филтър", съобщават от МИТ Нюз.

"Пластирът може да бъде персонализиран, за да отпечатва различни модели, които съответстват на вида на доставената ваксина", продължават те.

Ще се изненада ли някой, ако разбере, че изследването е финансирано в голяма степен от фондацията Бил и Мелинда Гейтс - това семейно начинание, което предоставя масата финанси за Световната здравна организация?

"В нова инициатива, Бил Гейтс авторитетно твърди, че масовите публични събирания няма въобще да се връщат, докато нямаме и масова ваксинация. Кой го направи крал на света", питат от Алтърнатив Нюз.

Тогава през септември, 2019 година, АЙДИ2020 - биометрична компания в Сан Франциско, която счита Майкрософт като един от основателите си, обяви нов проект, който включва "изследването на множество биометрични технологии за идентификация за бебета", които са базирани на "детската имунизация".

Можем да продължим с дълъг списък на притеснителни технологии, които фактически ще превърнат хората в ходещи антени за остатъка от живота им, но целта надявам се е ясна.

Въпреки че много хора са склонни да приемат ваксина срещу Ковид-19, те най-вероятно не искат допълнителни технологични добавки, каквито хора като Бил Гейтс - човек с нулеви медицински квалификации, изглежда много искат да добавят.

"Веригата за хранителни доставки се чупи", предупреждава Тайсън Фуудс в огромна реклама по Ню Йорк Таймс на 26 април, 2020 година.

И така, какво могат да очакват американците след това? Какво ще кажете за "пропуските за свобода", от които ще се нуждаят британците преди да имат право да се върнат към някаква нормалност?

Според Дейли Мейл:

"Британците ще получат "пропуски за свобода" за Ковид стига да се тестват негативно за вируса два пъти седмично, както беше предложено вече."

"За да се заслужи пропуск за свобода, хората ще трябва да бъдат тествани редовно, стига разбира се, и резултатите да бъдат негативни. След това те ще получават писмо, карта или документ, които могат да покажат на хората, докато се придвижват", продължава вестникът.

И това те наричат "завръщане към нормалността".

Лично аз наричам тези планове - подход към фашизма.

И за тези, които се съмняват, че това няма да се случи в Америка, чуйте думите на комедика Джордж Карлин, който някога казва следното:

"Когато фашизмът дойде в Америка, тоя няма да е облечен в кафяви или черни ризи. Нито ще е с ботуши. Той ще е с маратонки Найк и ухилени тениски."

Ако Карлин беше жив днес за да види огромната бъркотия, която сме наследили, той със сигурност щеше да включи и спринцовка в снаражението на неофашиста.

 

 

Робърт Бридж     Превод: СМ

Станете почитател на Класа