Пакистански пилоти заснеха на видео „изключително ярко НЛО“

Пакистански пилоти заснеха на видео „изключително ярко НЛО“
  • Written by:  Ж.Школски
  • Date:  
    29.01.2021
  • Share:

Двама пилоти на Pakistan International Airlines са заснели интригуващи видео кадри на „изключително ярко НЛО" по време на вътрешен полет. Видеото стана вирусно в Пакистан.


Стана ясно, че пилотите са видели странния обект по време на полет от Карачи до Лахор около 16:00 ч. на 23 януари. Самолетът е пътувал на височина 35 000 фута, когато се е случило явлението.


„НЛО беше изключително ярко въпреки наличието на слънчева светлина", каза пилотът, говорейки за пакистанската Geo News.


Един от полетния екип започна да снима белия кръгъл обект и впоследствие кадрите станаха вирусни в Пакистан, след като информационните мрежи в страната съобщиха за мистериозната среща.


Говорител на Pakistan International Airlines (PIA) заяви, че пилотите незабавно са съобщили за неидентифицирания обект на контролната зала, когато се натъкнали на него в близост до панджабския град Рахим Яр Хан.


„Според пилотите те са били свидетели на летяща чиния в небето на височина 35 000 фута", каза говорителят на националния превозвач.


"Рано е да се каже какъв е бил този обект. Всъщност може изобщо да не можем да кажем какъв е обектът", добави говорителят. "Все пак нещо бе забелязано, снимано и беше съобщено в съответствие с необходимия протокол . "

Станете почитател на Класа