„Трябваше да поканят Байдън“

„Трябваше да поканят Байдън“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.03.2021
  • Share:

Читателите на британския вестник Daily Mail активно обсъждат отдиха на руския президент в Сибир.

 

„Трябваше да поканят Байдън“: Британците се възхитиха от отдиха на Путин в тайгата

 

Владимир Путин прекара уикенда в Тува в компанията на министъра на отбраната Сергей Шойгу. Те се возиха на джип с висока проходимост, разхождаха се из тайгата и наблюдаваха природата. Освен това Шойгу показа на държавния глава на Русия работилницата си, в която майстори дървени фигури. Много потребители похвалиха решението на Путин да прекара уикенда на открито.

 

„Някои биха нарекли това опит за създаване на образ на здрав и силен лидер, който прекарва време на чист въздух, но мисля, че той наистина е такъв лидер“, казва PaperCutSurvivor.

 

«Не харесвам Путин, но го уважавам. Той не е никак плах. Сега на Америка й липсва смелост. Тъжни времена», признава Nothankuu.

 

В същото време някои коментатори припомнят острите изявления на американския президент Джо Байдън срещу Путин и че след това руският лидер е предложил на американския си колега да проведат диспут на живо, но Байдън отказал.

 

„Трябваше да поканят Байдън в тайгата“, шегува се Swiss fondue.

 

«Още малко и Джо ще се появи там със скутер на инвалидна количка, с което ще ги сплаши (Путин и Шойгу. бел. ред.), до закостеняване», пише Betascience.

Някои читатели си спомнят как Байдън се спъва няколко пъти, докато се изкачва по стълбичката към самолета. Тези кадри се разпространиха из всички световни медии.

 

„Докато Путин прави това (почива си в тайгата, бел.ред.), така нареченият лидер на свободния свят не може да се изкачи по стълбите и падна няколко пъти с лицето надолу“, отбелязва SilverIce.

 

«Междувременно Байдън, носещ защитна маска, провежда срещи в Zoom от мазето на Белия дом, след това пие топло мляко и ляга в осем часа вечерта. Ние сме обречени», казва Olderandslower.

 

„Междувременно Байдън се държи за перилата на живота с двете си ръце“, заявява метафорично dai2000.

 

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа