Турски туроператори организират имунизационни екскурзии до Москва

Турски туроператори организират имунизационни екскурзии до Москва
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.04.2021
  • Share:

Офертата включва две отделни посещения в страната за двете дози от "Спутник V", нощувки в 4-звезден хотел и обиколки по руската столица.

 

Турски туроператори организират екскурзии до Москва с ваксиниране срещу КОВИД-19, пише турският в. "Хюриет" тази сутрин.

Екскурзиите се организират с две посещения със самолет до Москва, така че пътуващите да получат и двете дози от ваксината "Спутник V". Престоят е от две нощувки в четиризвезден хотел в руската столица.

Ваксината се прилага в клиника, с която туроператорите имат сключен договор. Всеки турист се ползва от услугите на преводач, владеещ турски и руски език.

Екскурзиите включват и обиколка на Москва след имунизацията. Сред посещаваните от турските туристи места са Кремъл, метрото и гробът на известния турски писател и поет Назъм Хикмет, погребан в Новодевическото гробище в Москва.

Туроператорите, които предлагат "пълен пансион плюс ваксина", увериха, че туристите, възползвали се от програмата, получават и международно удостоверение за ваксинацията, пише още "Хюриет".

 

 

 

Станете почитател на Класа