Жена откри, че бъдещата й снаха е нейната изгубена дъщеря

Жена откри, че бъдещата й снаха е нейната изгубена дъщеря
  • Written by:  Ж.Школски
  • Date:  
    08.04.2021
  • Share:

На сватбата на сина си една жена откри, че бъдещата й снаха всъщност е нейната отдавна изгубена дъщеря. По време на събитието, проведено на 31 март в китайския град Суджоу, майката на младоженеца забелязала на ръката на годеницата рождено петно, точно като това на дъщеря й, изгубена, когато била малка и никога нищо не се чуло за съдбата й.


Развълнувана и пълна със съмнения, свекървата се обърнала към родителите на булката, за да разбере дали младата жена е осиновена. Въпросът шокирал двойката, тъй като това било пазена от години тайна в семейството. В крайна сметка обаче те признали, че дъщеря им е осиновена преди около 20 години, когато е била открита самичка до едно шосе.


След като разбрала за това, булката не могла да сдържи сълзите си и уверила, че срещата с биологичната й майка е „събитие по-щастливо от самия годеж", съобщава Oriental Daily News.


Насред вълнуващото и емоционално събитие обаче, двойката се притеснила за бъдещето си, тъй като при новите обстоятелства сключването на брак не било възможно.


Майката на годеника обаче уверила, че сватбата може да продължи, защото разкрила, че синът й също е осиновен и че го е направила, след като е загубила надежда да намери биологичната си дъщеря.


Тъй като доказано нямало роднинска връзка между двамата сгодени, сватбената церемония се състояла и сватбата имала двойно щастлив край.

Станете почитател на Класа