US читатели: «Ако Русия искаше война с Украйна, тя би стъпила в Киев в рамките на дни»

US читатели: «Ако Русия искаше война с Украйна, тя би стъпила в Киев в рамките на дни»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.04.2021
  • Share:

В САЩ демократите се усъмниха в дееспособността на Байдън.

 

Наскоро новият стопанин на Белия дом най-накрая уважи украинския си колега с телефонно обаждане. В същото време Джо Байдън обеща на Владимир Зеленски да окаже пълна подкрепа на Украйна, ако тя внезапно започне война с Русия. Дори в Америка обаче тези думи на лидера им предизвикаха скептицизъм. Обикновените американци започнаха активно да обсъждат изявлението на своя главнокомандващ и не пропуснаха да му припомнят срамното падане на стълбичката към самолета.

 

Историческият за Незалежната разговор се състоя на 2 април. По време на преговорите Байдън обеща да помогне на Зеленски в разрешаването на конфликта в югоизточната част на страната, а също така увери украинския си колега, че двете държави ще продължат да развиват активно сътрудничество. Под съответната статия на страниците на Daily Mail потребителите на мрежата решиха да споделят своите мнения.

 

Някои не пожелаха да си отнемат удоволствието да се подиграят на Байдън заради грандиозното му падане по стълбичката към самолета.

 

«Службата за поддръжка? Какво точно се кани да прави този идиот? Той дори не може да се изкачи по стълбите, така че всички да не затаим дъх», пише читател за главата на САЩ.

 

Други също отбелязват, че военните потенциали на Русия и Украйна не са съпоставими.

 

При желание от страна на Русия на нея не й струва нищо да премине през Незалежната в строеви марш.

 

Други американци предполагат, че върхушката на САЩ има свои користни цели за разпалване на война с Русия.

«По такъв начин Америка иска да реши своята икономическа и валутна катастрофа.

 

«Украйна вероятно има достатъчно компромати за семейството на Байдън, а дядо Джо няма друг избор, освен да започне война с Русия», размишляват американците.

 

«Ако Русия искаше война с Украйна, тя би стъпила в Киев в рамките на седмица», «Спрете да подкрепяте този разпалвач на войни! Сериозно, с такива темпове Байдън приближава света към нова война с употребата на оръжие за масово унищожение», негодуват интернет-ползвателите.

Припомняме, че на 2 април американският и украинският лидери поговориха около половин час, стопанинът на Овалния кабинет обяви, че той «от душа и сърце» вярва на Незалежната.

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа