Собственикът на пункт отне печеливш билет за 500 000 евро и избяга с мотоциклет

Собственикът на пункт отне печеливш билет за 500 000 евро и избяга с мотоциклет
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    07.09.2021
  • Share:

Възрастна жена от Неапол (Италия) спечели половин милион евро в петък от моментална лотария. Късметлийката обаче едва ли е имала време да се наслади на късмета си, тъй като собственикът на пункта, където е направила залога, измъкнал печелившия билет от ръцете й и избягал с мотоциклет, според местните медии.


На 3 септември жената отишла в пункт в центъра на Неапол, където купила два лотарийни билета, единият от които спечелил 500 000 евро (594 000 долара). Когато проверявала номера на билета, старицата била толкова шокирана, че помолила служителя на магазина също да го провери, след което връчила за проверка билета на собственика на магазина. Мъжът обаче грабна каската си и с билета в ръка яхнал на мотоциклета си, преди някой от присъстващите да има време да реагира.


Учудената печеливша не могла да направи нищо друго освен да съобщи за кражбата на полицията, която в момента издирва крадеца. Междувременно агенцията, организираща лотарията, блокирала щастливия билет, като по този начин попречила на мъжа да осребри откраднатия билет.

Станете почитател на Класа