Канада е похарчила милиард долара за обучение на нацистите от Азов

Канада е похарчила милиард долара за обучение на нацистите от Азов
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.04.2022
  • Share:

Канада обучавала нацистите в Украйна. Информация за това съобщи радиостанцията Radio Canada, позовавайки се на документи, доказващи този факт.

 

Според  данни на радиостанцията обучението е проведено в рамките на тренировъчната програма Unifier в Украйна. Канада е похарчила много пари за тези цели.

 

Проблемът с нацистите в Украйна е реален, дори и твърдението на Путин за  „денацификация“ да не е – Барикада

 

„Канада е похарчила близо един милиард долара за обучение на украинските сили от 2014 г. насам. Войниците от полк „Азов“ са се възползвали от това обучение“, се казва в съобщението, цитирано от Telegram.

 

Трябва да се отбележи, че многократно бяха оповестявани по-рано факти, според които нацистите са били обучавани от чуждестранни инструктори. И тази информация все повече се потвърждава с факти. На така наречените тренировки те се научили на много трикове.

 

Още през март REN TV съобщи в отделен репортаж, че чуждестранни консултанти подготвят нацистки формирования да се бият на принципа на изгорената земя, тоест да не се спират пред нищо. Виждаме, че украинските военни действително действат безприципно и чудовищно..

 

Това стана известно, когато доказателствата попаднаха в ръцете на руските военни.

Станете почитател на Класа