Ветеран от войната в Ирак за антируската истерия: „Този филм вече сме го гледали“

Ветеран от войната в Ирак за антируската истерия: „Този филм вече сме го гледали“
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.04.2022
  • Share:

Американските СМИ и официални лица умишлено лъжат, за да убедят народа си, че е необходимо Щатите да се включат във война с Русия и да отклонят вниманието от собствената си неуспешна политика, заяви пред Fox News бивша «зелена барета», кандидат за Конгреса на САЩ Джо Кент. Според него дълг на всеки американец е да постави под съмнение думите на журналистите и на властта, за да имат бъдеще американските деца.

 

Ветеран от войната в Ирак за антируската истерия: „Този филм вече сме го гледали“

 

 

ДЖО КЕНТ, кандидат в Конгреса на САЩ: Реториката, която идва от медиите, от апарата за национална сигурност и от много от нашите избраници е напълно безотговорна.

 

Точно към това искам да обърна вниманието на хората: ние сме поколението на войната в Ирак, гледахме този филм наскоро. Много от нас, като мен, отидоха там, воюваха…

 

В тези конфликти загубих жена си: тя загина в битка.

 

Знаем точно как са ни излъгали. Можем да говорим за това много подробно.

 

Лъжите, които казаха медиите, лъжите, казани от администрацията.

 

Сега всеки може да си спомни тези думи.

 

Виждаме как всичко това се повтаря точно сега в украинския конфликт, за да ни принудят да се включим в конфликт с Русия.

 

Мисля, че имаме нужда нашите законодатели да проявят дължимото уважение към американския народ, да отидат в техните райони — имам предвид Конгреса, в съответствие с конституцията — и да кажат на всички какво ще се случи след това.

 

Ако продължим да налагаме санкции на Путин, да продължим да го наричаме „военен престъпник“ като Кадафи и Саддам, ако продължим да изпращаме 14 милиарда долара собствени пари в Украйна, за да се борим с Русия, какво ще се случи?

 

Какви са възможните сценарии?

 

Този филм вече сме го гледали.

 

Всеки може да разкаже подробно как беше с войната в Ирак, как беше с COVID, с  изборите, с лаптопа на Хънтър Байдън.

 

Могат безкрайно да се изброяват примери за лъжите на властта.

 

Имаме пълното право… Бих казал дори, че всеки американец сега е длъжен да поставя под въпрос какво идва от медиите и от нашите избрани длъжностни лица, преди да бъдем тласнати в трета световна война.

 

Бъдещето на нашите деца и внуци сега е застрашено във всякакъв смисъл.

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

Станете почитател на Класа