Путин крещял на генералите си за крайцера "Москва" - "Заслужавате разстрел!"

Путин крещял на генералите си за крайцера "Москва" - "Заслужавате разстрел!"
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.04.2022
  • Share:

Украйна разполага със стратегическо оръжие - своите Сили за специални операции, които могат да поразят Москва. Те са по-далекобойни от всяка ракета, подчертава той

 

 

Заслужавате разстрел! Ако бяхме във времената на Сталин, вече щяхте да сте мъртви или в Сибир! – крещял миналата нощ Путин на генералитета и адмиралите от ВМФ на Русия. Опозорихте руската армия и руските военни традиции! – не спирал да нарежда президентът след като украински ракети потопиха емблематичния за руската страна крайцер „Москва“.

 

За това съобщи украинският експерт Михаил Самус, директор на New Geopolitics Research Network, по радио "НВ".

Господарят на Кремъл изпаднал в истерия, защото по необясними причини, нито една система на противовъздушната отбрана не се е задействала, коментира Самус. "Техният комплекс С-400 би трябвало да се задейства и да свали украинските ракети. Но защо ли нито една система на руската ПВО в Крим не се е задействала. Това е огромна плесница", казва Самус в ефира на радиото.

 

Заслужавате разстрел! – крещял Путин на генералите си. Ако удари Киев, може  да бъде ударена и Москва

 

Очаквам наказателен удар, който може да се изрази в ракетен удар върху емблематичната за Киев централна улица „Крешчатик“, допълва Самус. Според него в момента руският президент се намира в задънена улица, чувства се унизен от украинците и предаден от своите военни и разузнаването.

 

В същото време Михаил Самус смята, че ако Кремъл извърши подобен акт, то Киев също е в състояние да отвърне подобаващо. "Украйна разполагала със стратегическо оръжие - своите Сили за специални операции, които могат да поразят Москва. Те са по-далекобойни от всяка ракета", подчертава експертът.

Всичко това обаче би довело до ескалация на войната с непредвидими последици.

 

 

Станете почитател на Класа