Бенифър „Това е като млада любов с изключени спирачки“

Бенифър „Това е като млада любов с изключени спирачки“
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    28.04.2022
  • Share:

Връзката между Бен Афлек и Дженифър Лопес, известни още като Бенифър, се върна с летящ старт, като Лопес обяви повторния им годеж този месец, почти 19 години след като отмениха сватбата си.


Ето детайли за тези, които не са обръщали внимание преди две десетилетия. Двойката се срещна през 2001 г., докато снимаше популярната романтична комедия Gigli. Последвалата тяхна романтика доведе до това, че Бенифър беше определена в Urban Dictionary като „привлекателна двойка, която има пари, слава и красота, но все още е всеобщо мразена" и „комбинация от две неща, които поотделно са гадни, но когато се съберат, могат да постигнат ниво непонятно за физиката".


Може би в отговор на безмилостното разглеждане на годежа им – следени от немигваща публика – те полудяха. Афлек направи предложение в края на 2002 г. с годежен пръстен, за който се съобщава, че струва 2,5 милиона долара; Лопес го нарече „най-великолепното нещо, което съм виждала". (Тя всъщност не финализира развода си с предишния си съпруг до 2003 г., но не е бигамия, ако само се сгодиш.)


През 2003 г. те отложиха сватбата си „поради прекомерното медийно внимание", а през 2004 г. се разделиха. Тя се омъжи за Марк Антъни през юни, за да стане Антопес, докато Афлек се ожени за Дженифър Гарнър през 2005 г., за да стане Афгар. Нито един от тях не превзе заглавията, но връзките продължиха до 10-те години на новия век.


„Прекомерното медийно внимание" е нещо като червена херинга. Възможно е истинският проблем да е нашето общо прекомерно инвестиране в романтика. Когато всеки я желае толкова силно за две звезди, сигурно е трудно да се каже кои чувства са истински и постоянни и кои са породени от тълпата.


Когато една двойка е разтърсена от контекст, който не може да контролира, във връзката все още може да има живот. Но добра идея ли е да се върнете към стар пламък? Как да разберете дали възобновявате нещо истинско или се движите около лекото течение на разочарованието от живота си в опит да реанимирате нещо, отдавна изтекло?

Станете почитател на Класа