Пасечник: Единственият правилен път за ЛНР е интеграция с Русия

Пасечник: Единственият правилен път за ЛНР е интеграция с Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    13.05.2022
  • Share:

Главата на ЛНР Пасечник нарече интеграцията с Русия единственият правилен път за републиката

 

Пасечник: Единственият правилен път за ЛНР е интеграция с Русия

 

Решението за провъзгласяване на Луганската народна република беше подкрепено от огромното мнозинство от гражданите, избрали единствения правилен път — интеграция с Русия, каза ръководителят на ЛНР Леонид Пасечник.

 

„Преди осем години хората от Луганска област направиха своя избор: в един глас те проведоха референдум, гласуваха за свободата, независимостта и суверенитета на региона, казвайки „не“ на престъпните олигарси и националисти, които незаконно дойдоха на власт. в Киев.

 

Решението за провъзгласяване на Луганската народна република беше подкрепено от огромното мнозинство от гражданите — така започна историята на една млада държава, която избра единствения правилен път — интеграция с Русия», каза Пасечник в обръщение по повода Деня на републиката.

 

Според него през това време жителите на републиката „преминаха през много изпитания: те се бориха срещу обявените от Украйна блокади, съживиха икономиката, излекуваха раните от войната и възстановиха всичко, което украинските фашисти толкова упорито, яростно се опитаха да унищожат.»

 

„Тази година празнуваме Деня на републиката за първи път с хилядите си сънародници, освободени от потисничеството и окупацията на киевските нацисти.

 

Обединявайки силния, непоклатим характер на Донбас, упорития труд, огромния творчески и професионален потенциал, аз съм убеден, че заедно ще преодолеем всички изпитания и ще осигурим достоен, стабилен живот за нашите деца и всички бъдещи поколения“, добави той.

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа