Путин си носи ла*ната в куфарче

Путин си носи ла*ната в куфарче
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.06.2022
  • Share:

Специално обучен служител на Федералната служба за охрана на Владимир Путин носи куфар, пълен с изпражненията и урината на президента, тъй като въпросните отпадъци могат да разкрият твърде много информация за здравето на диктатора, ако попаднат в грешни ръце.

 

„Путин се опасява от възможността каквато и да било информация за здравето му да попадне в ръцете на чуждестранни разузнавателни служби“, каза Ребека Кофлър, президент на Doctrine & Strategy Consulting и бивш служител на разузнаването на ДЕА, пред "Фокс нюз".

„Той иска да създаде образа, че ще управлява Русия за неопределено време, за да възпира всеки хаос, свързан със смяната на властта“.

Репортаж на френското издание "Пари мач"" разкрива, че Путин има специален помощник от Федералната служба за охрана, който се справя с куфара, който съдържа неговите фекалии и урина, събрани по време на пътуванията му, и го връща в Москва.

Още преди 8 години, по време на преговорите с Украйна в Елисейския дворец, присъстващи отбелязаха, че Лудия Влад ходи до тоалетна с ескорт от 6 охранители. Сред тях изпъква въоръжен мъж с богатирско телосложение - носачът на височайшите лайна.

За преговорите с президента на Франция Еманюел Макрон, канцлера на Германия Ангела Меркел и украинския президент Володимир Зеленски през 2014-а въпросният събирач е акредитиран като член на делегацията по линия на външното министерство.

 

 

Станете почитател на Класа