В Белгия разкриха нарколаборатория произвеждаща екстази на територията на военна база с американско ядрено оръжие — AFP

В Белгия разкриха нарколаборатория произвеждаща екстази на територията на военна база с американско ядрено оръжие — AFP
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.06.2022
  • Share:

На територията на американската военна база с ядрено оръжие в Белгия е ликвидирана лаборатория за производство на «екстази». Лабораторията е открита на 22 юни, пише АФП, позовавайки се на данни на полицията.

Според непотвърдени сведения в авиобазата Kleine-Brogel се намира запас от ядрени оръжия на САЩ — част от програмата на НАТО по съвместно споделяне на ядрено оръжие, разположена в цяла Европа.

 

В Белгия разкриха нарколаборатория произвеждаща екстази на територията на военна база с американско ядрено оръжие - AFP

 

Уточнява се, че дрогата е произведена «на бивш военен полигон», а не в самата авиобаза. Двамата заподозрени, които не са военни, са арестувани по време на акция.

Очевидно на срещата на върха на НАТО менюто включва не само „Руска салата“ но и весела вечеринка с «екстази» Шегата на страна, но тук е уместно да се сетим, че ВСУ получават наркотични и психотропни вещества, а подобна лаборатория говори, че едва ли такава лаборатория е само една. Предстои да се направи разследване кой и с какви наркотици снабдява Украйна…

А това, че наркотици се пехвърлят в Украйна се вижда и по състоянието на новия главатар на Киевския режим, актьорът Зеленски, който в няколко интервюта прекали с кокаина…на Зеленски кокаин, за другите екстази, на военните хапчета действащи на съзнанието така че, войниците се превръщат в зверове…това са последиците от активните действия на САЩ и НАТО в Украйна…да се пази Европа и да мисли…

Станете почитател на Класа