Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    19.07.2022
  • Share:

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в параклис в Лас Вегас в събота вечерта, кулминирайки връзка, продължила повече от две десетилетия в два отделни романа и заглавия на безброй корици на таблоиди.
Лопес обяви брака им в неделя в своя бюлетин за феновете си, On the J Lo, със заглавие „Направихме го". Лопес първоначално оповести годежа им публично през април в същия бюлетин. "Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпение", написа тя в съобщение, подписано от Дженифър Лин Афлек.
„Те бяха прави, когато казваха „Всичко, от което се нуждаеш, е любов". Толкова сме благодарни, че имаме това в изобилие, ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който никога не сме имали повече причина да очакваме с нетърпение", написа тя.
Новината за сватбата им се разпространи за първи път в неделя, след като офисът на окръг Кларк в Невада показа, че двойката е получила брачен лиценз, който е обработен в събота. Документът за брак показва, че Лопес приема името Дженифър Афлек.
Представители на Афлек са отказали коментар.
52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек, са известни с връзката си в началото на 2000-те години, родила прякора „Бенифър", преди да възобновят романса си миналата година. По-рано те участваха заедно в Gigli през 2003 г. и в Jersey Girl от 2004 г. По това време те се сгодиха, но така и не се ожениха, поради „прекомерното медийно внимание".
Афлек се жени за Дженифър Гарнър през 2005 г., с която имат три деца. Те се разведоха през 2018 г.
Лопес се е женила три пъти преди това. Тя беше омъжена за кратко за Ояни Ноа от 1997-1998 г. и за Крис Джъд от 2001-2003 г. Тя и певецът Марк Антъни бяха женени десетилетие след сватбата през 2004 г. и споделят 14-годишни близнаци заедно.

Станете почитател на Класа