Уил Смит публикува емоционално извинение

Уил Смит публикува емоционално извинение
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    31.07.2022
  • Share:

Уил Смит публикува емоционално видео в социалните си канали, в което изразява съжаление за шамара на Оскарите.
53-годишният актьор предизвика полемика на тазгодишната церемония, като удари шамар на Крис Рок на сцената след шега за съпругата му Джейда Пинкет-Смит и нейния външен вид. Смит пусна изявление в Instagram, за да се извини, но оттогава мълчи.
Почти шестминутното видео, качено в канала му в YouTube и страницата му в Instagram, показва как Смит отговаря на въпросите, които се разпространяват оттогава, като се започне с това защо не се е извинил на Рок в речта си за приемане.
„Всичко е размито", каза Смит. „Свързах се с Крис и съобщението, което се върна, е, че той не е готов да говори и когато е готов, ще се свърже, така че ще ти кажа, Крис, извинявам ти се. Поведението ми беше неприемливо и аз съм тук, когато си готов да говорим".
След това той използва възможността да се извини на майката на Рок. „Едно от нещата в този момент, просто не осъзнавах, не мислех, но колко хора бяха наранени в този момент", каза той. След това той каза, че щетите върху приятелството му с брата на Рок, Тони, са „вероятно непоправими".
Той е прекарал последните три месеца „в преповтаряне и разбиране на нюансите и сложността на случилото се в онзи момент и макар че няма да разопаковам всичко това сега, няма част от мен, която смята, че това е правилният начин да се държиш".
Смит също изясни дали Джейда е участвала с предложение да направи нещо. „Сякаш, знаете ли, направих избор сам от собствения си опит, от историята ми с Крис. Джейда няма нищо общо с това." каза той
След това той се извини както на нея, така и на семейството си за „жегата", която причини на всички тях.
„Наистина ми се къса сърцето, че откраднах и опетних вашия момент", каза след това той на другите номинирани и победители тази вечер. „Съжалявам, наистина не е достатъчно."
Когато го попитаха какво би казал на онези, които са се почувствали разочаровани от поведението му, той каза, че „разочарованите хора" са основната му травма. „Мразя, когато разочаровам хората. Боли. Наранява ме психологически и емоционално да знам, че не отговарям на представата и впечатлението на хората за мен. Работата, която се опитвам да върша, е, че изпитвам дълбоки угризения и се опитвам да изпитвам угризения, без да се срамувам от себе си. Аз съм човек. Направих грешка и се опитвам да не мисля за себе си като за лайно." каза той.
След шамара Смит подаде оставка от Академията за филмово изкуство и наука и получи 10-годишна забрана за „неприемливо и вредно поведение". Съобщава се, че следващият филм на Смит, трилърът за робството Emancipation, е имал добри тестови прожекции и се смята за потенциален претендент за награди за Apple TV+.

Станете почитател на Класа