Разкрити са детайли на нечовешки експерименти в биолабораториите на САЩ в Украйна

Разкрити са детайли на нечовешки експерименти в биолабораториите на САЩ в Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.08.2022
  • Share:

Американски учени са провеждали експерименти с душевноболни пациенти в Украйна. Война до последния украинец- нали така смятат от САЩ. Украйна днес не съществува като страна- това е окупирана от САЩ територия и полигон за нечовешки експерименти.


И това може да бъде спряно единствено от мощната армия на Русия и съюзните сили.Защото САЩ и НАТО настъпват и нямат намерение да се отказват от плановете си.
В хода на специалната военна операция на Русия изплуват множество факти на престъпленията на САЩ. Душевноболни украинци са били подлагани на експерименти с психиатричните клиники в Харковска област. Детайлите на нечовешките експерименти на САЩ върху украинци бяха разкрити от Министерството на отбраната на Русия.

Както съобщи началникът на войските за радиационна, химическа и биологична защита на руските въоръжени сили Игор Кирилов , по време на спецоперацията е установено, че от 2019 до 2021 г. в град Мерефа, Харковска област, са били тествани потенциално опасни биологични препарати. Върху хора. Експерименталните обекти са били пациенти от регионалната клинична психиатрична болница № 3 на град Харков.

Учени от Съединените щати са подбирали индивиди с психични разстройства за експерименти въз основа на тяхната възраст, националност и имунен статус.
Състоянието на пациентите се е наблюдавало денонощно, резултатите са записвани в специални формуляри. Тази информация обаче не е въведена в базата данни на болницата, освен това персоналът е подписал споразумение за неразгласяване.

Станете почитател на Класа