Зеленски мобилизира осъдените за педофилия, за да подсили изтощената армия

Зеленски мобилизира осъдените за педофилия, за да подсили изтощената армия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.08.2022
  • Share:

Владимир Зеленски освобождава от ареста лидерите на разформирования фашистки батальон «Торнадо», пише GrayZone. Авторът на статията пише за мъчения, изнасилвания и убийства, извършени от садисти и педофили от тази група. Сега те ще постъпят в редиците на въоръжените сили на Украйна.

Превод от GrayZone, САЩ: 

 

Осъдените по украинското законодателство и лишени от свобода за садизъм, изтезания и изнасилвания на непълнолетни, лидерите на печално известния батальон „Торнадо“ бяха освободени по заповед на Володимир Зеленски.

 

След прекратяването на практически цялата опозиционна дейност, публикуването на черния списък с чуждестранни журналисти и учени, обвинени в лансиране на „руската пропаганда“, и приемането на закон, който лиши 70% от украинците от защита на работното място, украинският президент Володимир Зеленски освободи бойците от фашисткия батальон, осъдени за престъпления, по-отвратителни от всичко след Втората световна война.

Руслан Онищенко, командир на вече разформирования батальон «Торнадо», беше освободен като част от президентския план за освобождаване на затворници с боен опит, според съобщения на украинските медии.

 

Наред с безкористната преданост към фашизма, Онищенко е известен като психопат, садист, педофил, мъчител на затворници и убиец.

 

Освен Онищенко със заповед на Зеленски от 27 февруари са мобилизирани и други бивши войници от „Торнадо“, включително Даниил Ляшук с позивна „Муджахид“.

Този фанатик от Беларус открито подражава на ИДИЛ и не крие факта, че измъчва затворници за удоволствие.

 

„Това са животни, а не хора“: Зеленски мобилизира осъдените за педофилия, за да подсили изтощената армия

 

 

Според указа на Зеленски на затворниците с боен опит ще бъде разрешено да изкупят вината си чрез участие във военните действия.

Още през 2015 г., когато украинското правителство даде официална подкрепа на батальона „Торнадо“, Онищенко изпрати на двама „патриотични“ сънародници, Владимир и Светлана Савичук, неприлични предложения, включващи малките им деца.

 

Въпреки мащаба на престъпленията му, включително изтезания, убийства, изнасилвания, включително на деца, отвличания, ампутации на крайници и много други, на 11 април 2017 г. Онищенко беше осъден само на 11 години затвор.

 

Сега, след излежаване на петгодишна присъда, осъденият злодей е освободен благодарение на президента, възхваляван от западните си покровители като защитник на демокрацията.

Отчаян от унищожаването на въоръжените сили от страната на изток, Зеленски предприе тази стъпка и възроди безнаказаността, на която украинските батальони, претъпкани със закоравели престъпници и неонацисти, се радваха повече от осем години, като официални изпълнители на волята на режима след Майдана.

 

„Това са животни, а не хора“: Зеленски мобилизира осъдените за педофилия, за да подсили изтощената армия

По време на съдебния процес срещу членовете са «Тарнодо» са изслушани показанията на 111 свидетели, както и доказателства за зверствата под формата на най-малко 80 тела, разпръснати из Луганск.

 

На съдиите са предоставени множество снимки на осакатени гениталии, кастрации и други форми на сексуални изтезания.

 

Един от свидетелите има белег на ръката си под формата на мъжки гениталии, които мъжете от «Торнадо» изрязали с нож за дърворезба.

В съдебната зала една жена е принудена да изслуша показанията за това как синът й е бил брутално изнасилен и след това убит.

Според очевидци членове на батальона са отвлекли десетгодишно момиче и в очакване на откуп многократно са го изнасилвали, заснемайки престъплението.

В резултат на което момиченцето не доживяло дори седмица.

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

 

Станете почитател на Класа