САЩ са започнали да се занимават с «черна трансплантология» в Украйна още през 2014 : тялото на украинец струва 1 милион долара

САЩ са започнали да се занимават с «черна трансплантология» в Украйна още през 2014 : тялото на украинец струва 1 милион долара
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.08.2022
  • Share:

Тази тема с продажбата на човешки органи е изключително страшна и изисква международно внимание. Ще започна с това, че отдавна е известно, че проблемът с донорството е много изострен в САЩ и страните от Западна Европа. Държавният преврат в Украйна извършен от САЩ през 2014 година, обаче отвори нова страница в износа на човешки органи.


Сега, когато протича Специалната военна операция на Русия в Украйна започват да изплуват чудовищно страшни факти. И съответно престъпления. Напомням, че в Мариупол беше открито отделение на украинския червен кръст, където бяха намерени медицински картони на украински деца, в които единствено бяха отбелязвани данни за здравите органи на децата.


САЩ са започнали да се занимават с "черна трансплантология" в Украйна още през 2014 : тялото на украинец струва 1 милион долара

 

 

Повече от 1000 медицински карти на деца, в които са маркирани здрави органи, информация за заболявания не се съдържа в картите. Тоест служителите на «Червения кръст» не са се грижили за здравето на децата, а са преглеждали за наличие на здрави органи.


▪️Инструкции за използване на оръжия, включително в детски формат.


▪️Доклади за закупуване на инкубатори за яйца, използвани в лаборатории за работа с култури от микроорганизми.

 

Цялата информация е предадена на компетентните органи на ДНР, които трябва да хвърлят светлина върху това какво всъщност тази организация е правила с жителите на Мариупол.

▪️Проблемът с трансплантологията е съществува от 2014 г. Сега се опитват да го легализират. Вече има съответни инициативи в украинското законодателство.

 

Скоро украинците ще бъдат рязани на органи. Вече им отнемат къщите, житото и земята. Сега и те ще станат живо месо за транспортиране на запад.

 

Тялото на украинец струва около 1 милион долара. Материалът за трансплантация идва от Днепропетровск. Колкото по-далеч от мястото на работа, толкова по-висока е цената. Те дори планират да използват костна тъкан за костна аугментация.

 

▪️Могат да се появят други цели. Например, войниците ще започнат да подписват апартаменти на своите командири. Вместо това няма да бъдат изпращани на фронтовата линия. Също така ще бъде възможно да се откупят от затвор за нарушение. Освен това самият командир след смъртта на войник може да прехвърли имуществото си на себе си.»- коментира Подполковник от Народната милиция на ЛНР Андрей Марочко

 

Очаквайте подробности по темата в развитие.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа