Защо "важните евреи" изповядват русофобия? Израел и СВO

Защо "важните евреи" изповядват русофобия? Израел и СВO
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    24.08.2022
  • Share:

На 21 август The Jerusalem Post публикува данни: „Близо 50% от анкетираните израелци нарекоха Русия „враг“, 42% „нито враг, нито приятел“; и само 6% смятат Русия за "приятел на Израел". Сред имигрантите от Украйна Русия е наречена враг на Израел от 61%.

Руският войник загаси с кръвта си пещите на Аушвиц. Изглежда, че всеки евреин, мислейки за руснаците, трябва да държи пред очите си силуета на руския Иван, строшаващ ключалките на портите на германския концентрационен лагер. В края на краищата руският Иван спря самата възможност да се правят абажури от кожата на хората, не позволи на Европа, обединена от Хитлер, „окончателно да реши еврейския въпрос“.

Русофобията обаче цъфти под небето на Израел, като дрога в отровни блата. Да послушаме израелците, хората от дълбините на руския свят.

Натан Щарански на пропагандния ресурс на пройдохата Дмитрий Гордън движи жабешките си устни: „Подкрепата и симпатиите на израелците към Украйна са безгранични“. Той разказва удивителното: „В миналото те крещяха: „Путин да дойде, да постави нещата в порядък!“ Сега ми викат: „Слава на Украйна!“… Два пъти ходих в Америка, два пъти по моя инициатива обсъждах ситуацията в Украйна с водещи сенатори и конгресмени. Мисля, че има огромна положителна промяна… Днес във Вашингтон открито казват, че „нашата цел е победата на Украйна“.

Шарански е един от най-известните хора, родени в Донецк. В СССР е излежавал присъда за държавна измяна; беше посрещнат на Запад с отворени обятия. Прави кариера в Израел, беше министър, включително и на вътрешните работи. Сега, без колебание, той произнася бандеровски песнопения.

Днес Щарански активно се съгласява с лъжите на украинската пропаганда: „Независима държава, просперираща, с красиви хора, не закача никого, и изведнъж идва друга държава и започва да сее смърт . Когато чуя за „независима“ и „просперираща“, тихо се усмихвам. И за "никого не закача" ще кажа.

Щарански не знае ли, че Майданова Украйна, напълно корумпирана от Запада, отдавна е престанала да бъде „красива Украйна“. Стана антируска, когато през 2014 г. беше превърната в ударна база на НАТО. Вярно е, както е истина, че хората бяха взети за заложници. Щарански нямаше ли достатъчно интелигентност, за да разбере, а съвестта му не подсказваше ли, че „нещо не е наред“ с Майдана? Не знае, че през февруари 2014 г. "неизвестни снайперисти" под ръководството на Парубий убиха своите активисти, наричайки ги подигравателно "небесна стотина"?

Не се тревожите, че десетки хора бяха изгорени в Одеса на 2 май? Не сте възмутени, че "страната на красивите хора" забрани руския език? Всички тези въпроси са риторични. Щарански, като професионален русофоб, беше доволен от годините на обстрел на Донбас от „красивите хора“ и възникналата „Алея на ангелите“ в Донецк.

CВO беше толкова важен за живота на Земята, колкото и изгревът.

Забележителният публицист Израел Шамир, който се разочарова от идеите на ционизма още през 70-те години, пише: „По същество Израел е Украйна: страни, обсебени от шовинизъм. Палестина е като Донбас, там няма национализъм. Разликата е в целта: Русия дава равни права на всички, Израел дава равни права само на евреите... Затова САЩ, главният жандармерист на света, одобри израелската атака срещу Газа, както и украинския обстрел на Донбас . Много е хубаво, че Русия осъди израелската агресия.

Във всяка дума на „колективния Щарански” се чувства нездравословен интерес към това в гражданската война за Украйна да загинат колкото се може повече руснаци и украинци, предимно православни християни. Израел Шамир веднъж изясни това:

В исторически план евреите винаги са били против Христос и църквата. Не винаги с еднакъв плам, не винаги еднакво ревностно, но винаги против. Еврейството е антицърква, а Исус Христос е главният й враг. Когато евреин се покръстваше, близките му извършваха обред на пълен траур за него - като за мъртвец. Най-обичаният и популярен еврейски ръкопис от ранното Средновековие е историята за блестящата победа на Юда над Христос .

Тези думи от недрата на еврейския свят обясняват много. Неясно е само защо „колективният Щарански” не се е научил през вековете да се сдържа в критични моменти от историята. Щарански обяснява предпазливостта на Израел да подкрепя открито бивша Украйна с оръжия не с благодарност за спасението, а с факта, че „Иран е на пет минути от притежаването на атомна бомба, която заплашва да „унищожи Израел“. А Путин „вкара войските си в Сирия и създаде тук военна база. И установява по същество пълен контрол над въздушното пространство на Сирия...”. Тоест руският Иван контролира и небето на Сирия, в което безгрижно летят израелски самолети!

Ето още един „важен евреин“, Леонид Невзлин: „Израел трябва да спре да се съмнява и да изпрати оръжия в Украйна... За мен войната ще приключи с украинския флаг в Севастополския залив . “

За разлика от Щарански, политикът, Невзлин има активи за милиарди, той е съучастник на Ходорковски, доста е крал в Русия, бил е член на Съвета на федерацията, избягал е в Израел „да работи върху дисертацията си“. Задочно за редица тежки престъпления, включително поръчкови убийства, той беше осъден в Руската федерация на доживотен затвор. Но екстрадиция от Израел няма, въпреки че Русия покрива небето над Сион, включително над Шарански и Невзлин.

Невзлин използва откраднатите пари, за да насади пещерна русофобия върху достъпните му ресурси, той казва за руснаците: „... народът в Русия ... нека не го наричаме глупав. Какъвто си е вкъщи, такъв е и в Буча...“ Тези мошеници активно разпространяват пропагандни глупости за „клането в Буча“, както и преди за „изнасилени деца и старци“, докато буквално не ги удари истината по дебелите глави. После преминават към други фейкове.

Освен политическо и финансово влияние, „видните евреи“ се опитват да оказват и религиозно влияние върху Русия, работейки за спечелването на бивша Украйна.

Игор Коломойски има съучастник Гена Корбан, откровен измамник. Гена стана милионер от изземване на чужда собственост, от полукриминални и откровено криминални заграбвания. През 2014 г. той беше в първите редици на жидобандеровците на Коломойски.

През 2022 г., на фона на подялбата на „военните пари“, Зеленски го лиши от украинско гражданство и го остави в Израел. Пройдохата Корбан, мечтаещ да се върне към финансовия мениджмънт, напомни на Украйна за себе си с „религиозната дейност“ на кабалистки шаман: той заяви, че „инициира проклятие, известно като Pulsa Denura“.

Pulsa De nura е една от най-мрачните практики на ортодоксалните евреи – със запалване на черни свещи, рецитиране на страшни заклинания от десет равини и т.н. Но факт е, че проклятието може да бъде отправено само към евреите. Путин няма да получи и хрема от опитите на израелските мошеници.

Корбан се рекламира и лъже: „Мисля, че тази церемония до известна степен повлия на факта, че досега Днепър не е ударен . Разбира се, по града се удря и удря, но наистина комплексът Chabad Menorah в Днепропетровск, в хотелите на който живеят бойците, остава невредим досега. И все пак Днепър-Днепропетровск-Екатеринослав своевременно ще бъде освободен от бандеровската инфекция.

Нека отбележим, че в различните епохи отношенията на „евроинтеграторите“ със световното еврейство са били различни. Еврейските търговци финансират армията на Карл XII . В един момент Наполеон заявява, че основната му цел е възстановяването на храма в Йерусалим и възстановяването на еврейската държава. Италианските евреи дават на синовете си името "Наполеон"; във Франция, възхвалявайки Наполеон, евреите съставят специални молитви; в Германия при избора на фамилия вземат фамилията "Бонапарт". През следващото столетие евроинтеграторът Хитлер започва да води политика на „окончателно решение на еврейския въпрос“, която бе спряна от руския войник.

Сега „колективният Щарански“ се пропуква в полза на колективния Запад: „В никакъв случай Путин не трябва да постига поне някакъв успех, дори и малък“.

Това е, което Западът искаше през цялото време, независимо на чия страна беше световното еврейство. Русия обаче винаги се е справяла със злите нечистотии. Ще го направи и сега.

 

 

Павел Карпов, Превод: ЕС, Поглед.инфо

Станете почитател на Класа