Властите на Херсонска област: «Зеленски е палач на украинския народ»

Властите на Херсонска област: «Зеленски е палач на украинския народ»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    31.08.2022
  • Share:

Властите на Херсонска област нарекоха Зеленски палач на украинския народ

 

Властите на Херсонска област: "Зеленски е палач на украинския народ"

 

 

Владимир Зеленски се превърна в палач на украинския народ, това заяви Кирил Стремоусов, заместник-глава на администрацията на Херсонска област, в интервю за РИА Новости.

 

Властите на Херсонска област: "Зеленски е палач на украинския народ"

 

«Западът дава пари и изисква от Зеленски конкретни действия и контранастъпления. Но в крайна сметка умират обикновени жители на Украйна, които бяха упоени и закарани в окопите на сигурна смърт. Зеленски с радост и с присъщия си артистичен патос играе ролята на палач на украинския народ. Чудим се защо Зеленски и неговите поддръжници не отиват в окопите, а изпращат обикновените жители на Украйна на смърт», каза Стремоусов.

Според него настъплението срещу Херсон е завършило за украинската армия с тежки загуби и пореден крах.

„Настъплението приличаше на филм, в който ролите се играят от обикновените жители на Украйна, които бяха заловени и изпратени необучени в ада на войната с известен резултат“, каза Стремоусов.

Украинските войски по време на опита си за настъпление в Херсонска и Николаевска области загубиха повече от 560 души, 26 танка и два щурмови самолета, съобщи руското министерство на отбраната. От ведомството подчертаха, че опитът за нападение се е провалил с гръм и трясък.

 

ПП

Станете почитател на Класа