Меган: „Много е хубаво да се върна“

Меган: „Много е хубаво да се върна“
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    07.09.2022
  • Share:

Херцогинята на Съсекс призова младите лидери от цял свят да „циментират своето място в историята, като работят за създаване на по-добро бъдеще".
Откривайки срещата на върха One Young World в Манчестър, Меган каза на делегатите от 202 страни и територии: „Вие сте бъдещето ... вие сте настоящето. Вие сте тези, които движат промяната, необходима по целия свят сега, точно в този момент."
В първата си реч във Великобритания, откакто тя и Хари заминаха за Калифорния, тя каза „Много хубаво да се върна в Обединеното кралство и в One Young World", в който е съветник от 2014 г.
Говорейки за майчинството, Меган каза: „Мирогледът ми се разшири експоненциално, виждайки глобалната общност през очите на моето дете [Арчи, роден на 6 май 2019 г.], и се питам какъв е този свят, който той ще получи, и какво може ние правим, какво мога аз да направя, за да го подобря. Често чуваме хората да казват, че моментът е сега, но аз ще наблегна на това, като кажа, че вашето време е сега. Важната работа не може да чака утре. Тази седмица светът гледа как затвърждавате своето място в историята, като демонстрирате доброто, което правите днес, в настоящия момент, как прегръщаме момента, за да създадем по-добро утре."
Меган, която пристигна ръка за ръка с Хари, получи огромни аплодисменти, докато се качваше на сцената в Bridgewater Hall в Манчестър пред 2300 делегати. Последната й реч в Обединеното кралство беше през март 2020 г. на Международния ден на жената.
Двамата са отседнали в бившия си брачен дом, Frogmore Cottage, близо до новия дом на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Уиндзор, въпреки че не е известно дали двойките са планирани да се срещнат или дали ще посетят Чарлз или кралицата в имението Балморал в Шотландия.
Сред другите випове, които се обърнаха към срещата на върха, бяха: сър Боб Гелдоф, който говори за опасностите от национализма; бившият ирландски президент Мери Робинсън, която говори за лидерството; и кметът на Голям Манчестър Анди Бърнам.
В четвъртък Хари и Меган ще се върнат в Лондон за годишните награди WellChild, където Хари, като патрон, ще произнесе реч.

Станете почитател на Класа