«С Украйна е свършено, световната война започна»

«С Украйна е свършено, световната война започна»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    05.10.2022
  • Share:

Съединените щати се възползват от украинската криза и тласкат ядрените сили към пряка конфронтация. Това заяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов.
Политологът Рафаел Ордуханян за вероятността от подобно развитие на събитията.

 

"С Украйна е свършено, световната война започна"

 

 

„Сблъсъкът вече е в ход. Вече няма какво да се притиска, вече се борим под една или друга форма, както навремето започнахме борбата с фашизма.

Виждаме, че западната истерия това вече придобива някакви фантасмагорични форми.

Обърнете внимание на последните събития и факта, че това вече е удар по нашата инфраструктура.

Въпросът сега трябва да бъде поставен по друг начин, как да спрем всичко това.

За мое дълбоко съжаление, както казах преди година, почти всички играчи се интересуват от войната, защото през ноември настоящата администрация на САЩ ще се сблъска с съкрушителен провал на изборите, те разбират това много добре.

Последните рейтинги го показват. Следователно една малка победоносна война би им помогнала за абсолютно всичко — би помогнала на посредствеността на администрацията на Байдън, абсолютно провалената политика на европейските лидери в енергийния сектор, на липсата на храна, не само в страните от Третия свят.

Искам да ви напомня, че както в Германия, така и в Америка броят на хората, които търсят помощ за безплатна храна, се увеличи значително.

Въпросът вече не опира до Украйна, това вече е минал въпрос, всички разбират това много добре. Започва вторият етап – това е началото на широкомащабни военни действия в Европа. Така че, започва се.»

 

 

ПП

Станете почитател на Класа