Терористичната атака по Кримския

Терористичната атака по Кримския
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    09.10.2022
  • Share:

Има "хуманисти", които в продължение на 7 месеца не искат по никакъв начин да нанасят удари по критически важната инфраструктура на Киевския режим, а има и практикуващи (същият този Киевски режим), които водят война напълно и без да се притесняват за нищо.

На тези кадри резултатът от работата на практикуващите. Съдейки по кадрите, едно от платната, на автомобилния мост в Крим, го няма, второто е повредено (не е ясно до колко), по повод на това дали конструкцията на ЖП моста ще издържи на пожара, ще стане ясно тези дни.

Но това очевидно значително ще усложни логистиката на Крим и цялото южно направление на СВО. И изглежда, че това е подгтовка пред главния удар на ВСУ на Юга.

Ако през следващите няколко дни Украйна не потъне в тъмнина и не бъдат нанесени удари по мостовете над Днепър, лично аз ще го считам за знак ... ...

 

Терористичната атака по Кримския мост носи класическия почерк на англосаксонците. Във връзка с някаква важна дата за този или онзи народ, за тази или онази държава. Такъв "подарък" беше направен. И ако погледнем времето, когато е извършен (взрива), то в САЩ това беше още 7 октомври. Това беше рожденият ден на нашия национален лидер, нашия президент Владимир Владимирович Путин. Следователно те красиво обобщиха всичко дотук.

Владимир Рогов, председател на движението "Ние сме с Русия" в ефира на телевизионния канал Solovyov Live.

Станете почитател на Класа