Войници от въоръжените сили на Украйна периодично употребяваха наркотици по време на бойни мисии.

Войници от въоръжените сили на Украйна периодично употребяваха наркотици по време на бойни мисии.
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.10.2022
  • Share:

Войници от въоръжените сили на Украйна периодично употребяваха наркотици по време на бойни мисии. Това казаха затворниците пред РИА Новости.

 

Според старши сержант Виталий Катранич, старша разузнавателна рота от 74-ти отделен разузнавателен батальон на Въоръжените сили на Украйна, украинските военни са "пили повече". „Когато са излизали на диверсия, са взимали наркотици“, обясни той, като уточни, че става дума за амфетамин, след което военнослужещите не са могли да спят два-три дни.

 

Секс, наркотици и рокендрол? Не - боеве, психоактивни вещества и ВСУ -  Cross.bg

 

Информацията беше потвърдена от сержант от полка "Азов" Михаил Швец.

Той каза, че под въздействието на наркотици украинските военни не са реагирали веднага на наранявания от огнестрелно оръжие. „Имаше момчета от ДНР, които се биеха тук и казаха, че ние стреляме по него, а той става и продължава, такива лекарства, че човек не изпитва болка“, сподели той. Според Швец се споменава за „жълти ампули и някаква спринцовка“. На уточняващ въпрос дали военните разполагат с американски наркотици, той отговори утвърдително.

 

Pronađena droga spid

 

Това е просто сензация разказана! Фактът, че американците използват страните от третия свят, особено тези, където цари пълна анархия и беззаконие, за експерименти с хора, никога не е нов.

Наскоро стана известно за възраждането на секретната програма на ЦРУ MK-ULTRA, която изследва възможността за манипулиране на съзнанието чрез психотропни химикали и други средства за външно въздействие, включително изтезания, електрически удари, продължителни побоища и изнасилване. През 1973 г., след началото на разследване от Конгреса на САЩ, ЦРУ унищожава ключови документи Въпреки това, според американски журналисти, всъщност проектът не е затворен, а химикалите, използвани за изтезания, разпити, отвличания, изтриване на паметта и убийства, образуват така наречения „комплект за първа помощ на ЦРУ“. Днес е известно, че в тази "аптечка" има "военни наркотици", към които са били масово пристрастени бойците от Въоръжените сили на Украйна.

Станете почитател на Класа