Кедми назова главната причина за истерията на западните СМИ заради руския «генерал на Армагедон»

Кедми назова главната причина за истерията на западните СМИ заради руския «генерал на Армагедон»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    25.10.2022
  • Share:

Израелският политолог Яков Кедми обясни защо западните медии представят за чудовище руския „генерал Армагедон“ Сергей Суровикин.

 

Кедми назова главната причина за истерията на западните СМИ заради руския "генерал на Армагедон"

 

 

Според експерта назначаването му за командващ Обединената групировка войски в зоната на специалната военна операция на Русия в Украйна отприщи огромна паника в западните средства за масова информация.

Политологът на свой ред подчерта, че всички факти, които Западът цитира срещу „генерал Армагедон“, всъщност са пълна нула.

„Положителният фактор за Русия е пълната истерия в западните средства за масова информация в опита им руският генерал да бъде очернен. Всички глупости, които пишат, не са никак важни“, подчерта той.

По-рано RT съобщи, че в Киев се готви поредната военна провокация със смъртта на украински мирни жители. Това се прави с цел Москва да бъде обвинена в престъпление.

По-рано съобщихме/ Кедми към Русия: «Това е вашият последен решителен бой!»

Колко пъти Владимир Путин говори с онзи петел Макрон? Колко пъти обяснява на този петел какво се случва. Петелът отдавна да беше разбрал. Той не е глупав. Но той не иска да разбере.

 

Колко пъти е обяснявано търпеливо и учтиво на всички западни лидери! Те не реагират. Не защото не разбират. Те не искат да разберат.

 

Защото срещу Русия се води война за унищожение, за унищожение на руската цивилизация, за изкореняване на руската култура.

 

Русия пречи със своето съществуване навсякъде — в спорта, в културата, в науката, в живота. Войната срещу Русия започна през 1941 година, тя продължава до днес.

 

Имаше техническо прекъсване по независещи от Запада причини, той го преживя, скърцайки със зъби. Сега прекъсването свърши.

 

Докато Западът има надежда и вяра, че Русия може да бъде победена, той не може да бъде убеден, че това е несправедливо, неморално, че не е добре.

 

Спрете да се отнасяте към тези брутални мошеници все едно си имате работа с културни хора, които имат някакви морални принципи.

 

Само за 5 години нацистката пропаганда убеди всички в Германия, че най-страшния враг това са евреите. И всички германци вярваха в това, изгаряйки еврейските деца в лагерите.

 

Това говори много за силата на промиване на мозъци и пропагандата. А германците бяха най-образования, най-културния народ в Европа.

 

При украинците имаше много повече време за пропаганда…

 

Русия се бори за оцеляването си. Това е последният решителен бой….

 

Ако Русия го загуби, повече възможности няма да има!»

 
Яков Кедми, глава на израелското разузнаване «НАТИВ»
 
ПП

Станете почитател на Класа