Украинска провокация с ракета в Полша за подготовка на Европа информационно за «необходимостта от войски на НАТО в Украйна»

Украинска провокация с ракета в Полша за подготовка на Европа информационно за «необходимостта от войски на НАТО в Украйна»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.11.2022
  • Share:

Ракетата, паднала в Полша, е била изстреляна от украинските военни, за да свали руска ракета, съобщава АП, цитирайки трима неназовани американски чиновника.

 

 

Министерството на отбраната на Руската Федерация коментира ракетния удар по Украйна

На 15 ноември руската армия нанесе масиран удар с далекобойни високоточни оръжия с въздушно и морско базиране по системата за военно командване и управление на Украйна и свързаните с нея енергийни съоръжения.
Целта е достигната, всички ракети са попаднали точно по набелязаните цели, всички обекти са поразени.

Прецизните удари са нанесени само по цели на територията на Украйна и на разстояние не по-малко от 35 км от украинско-полската граница.


Снимки на останките, публикувани вечерта в Полша, бяха идентифицирани от руски експерти като елементи от зенитната управляема ракета С-300 на украинските ВВС.

 

Украинска провокация с ракета в Полша за подготовка на Европа информационно за "необходимостта от войски на НАТО в Украйна"


Едва ли някой се съмнява, че става въпрос за провокация с използването на Полша. НАТО просто търси всякаъв начин и повод да влезе на територията на бивша Украйна официално

Парламентът на Чехия прие резолюция за «терористичния режим» в Русия

Мнозинството от депутатите от долната камара на чешкия парламент подкрепиха резолюцията, която характеризира «настоящия руски режим като терористичен». Решението е взето «в съответствие с резолюцията на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ)».

Както пише изданието Комерсант с позоваване на чешката телевизия резолюцията е била подкрепена от 129 от 156 депутати, присъстващи на гласуването. Всички депутати от движението за свобода и пряка демокрация, както и някои представители на други фракции, се противопоставиха на подобно решение.

Резолюцията не признава резултатите от референдумите за присъединяването на нови територии към Русия и осъжда действията на Русия в Украйна.
Нагледен пример от информационната война. Украйна извършва провокация, обвинява Русия, подгрява се Европа и воала…НАТО се готви да тръгне да спасява…а всички знаят как НАТО спасява…

 

A.Z

Станете почитател на Класа