Мъск е с фалшива диплома за висше образование, твърди разследване

Мъск е с фалшива диплома за висше образование, твърди разследване
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.11.2022
  • Share:

Някой трябва да го каже: Илон Мъск е лъгал в продължение на 27 години, пишат от Capitol Hunters като прилагат документи

 

 

Основателят на SpaceX и Tesla Илон Мъск не е получил диплома по физика от Университета на Пенсилвания, нито е бил приет в докторската програма в Станфорд, съобщи разследващата група Capitol Hunters в Twitter.

Американският милиардер рискува да бъде лишен от американско гражданство за фалшифициране на документи и нарушаване на миграционното законодателство на САЩ, предупреждават още оттам. 

Източниците на групата твърдят, че Илон Мъск не е завършил физика в Университета на Пенсилвания през 1995 г., а дипломата му е фалшива.

Според официалната биография на Мъск той е получил през 1997 г. бакалавърска степен по икономика в този университет.

Някой трябва да го каже: Илон Мъск е лъгал в продължение на 27 години, пишат от Capitol Hunters като прилагат документи. Мъск няма бакалавърска степен по физика или друга техническа специалност нито е завършил докторската програма. Отпаднал е през 1995 г. и е бил нелегален. По-късно тихомълком му е била уредена диплома - но не в научна специалност, добавят те.

Както е известно, Илон Мъск е родом от Претория, ЮАР. Бъдещият милиардер пристига в Канада на 17 години и учи в университета Куинс в Кингстоун. Две години по-късно продължава обучението си в САЩ. Сapitol Hunters са се заинтересували именно от този период в биографията му. Според тях той е нарушил и миграционното законодателство на САЩ, което е сериозно престъпление.

 

Image

 

 

Image

Станете почитател на Класа