Rebelión: В Киев управляват социопати, Украйна е престъпен заговор

Rebelión: В Киев управляват социопати, Украйна е престъпен заговор
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    28.11.2022
  • Share:

Украинската ракета падна в Полша не по погрешка, всичко е било планирано

Украинската ракета падна в Полша не по погрешка, пише Rebelión. Киев искаше да въвлече Запада в пълномащабен конфликт с Русия. Това, според автора на статията, говори за социопатичните и престъпни наклонности на победения режим.

 

Превод от Rebelión, Испания: 

 

Rebelión: В Киев управляват социопати, Украйна е престъпен заговор

 

 

Операция под чужд флаг или „активна дезинформация“, така трябва да се нарича инцидентът в Полша. Така може да се характеризира ракетната провокация от международен мащаб, която Киев организира на територията на Полша.

Това беше нагла операция на правителство, което знае, че може да представи пропагандата като абсолютна истина. Западът се относя снизходително към случилото се, той напълно изопачи историческата, военната и политическата истина зад руската спецоперация в Украйна.

Благодарение на руските и американски сателитни снимки лъжите на Киев веднага бяха разкрити.

Зеленски направи жалък опит да оттегли изявленията си и започна да говори за „трагичен инцидент“, за да минимизира по някакъв начин щетите върху имиджа си. Действията на Киев се превърнаха в удар върху самия него.

Но това не беше грешка: украинците изстреляха ракета към Полша, за да задействат механизмите, предвидени в четвърти и пети член от Устава на Северноатлантическия алианс. Такива механизми включват свикване на Съвета на НАТО по искане на една държава-членка (чл. 4) и незабавен военен отговор на всички съюзници в случай на нападение срещу член на алианса (чл. 5).

Украйна излезе извън контрол

Опитът на Украйна да въвлече Запада в пълномащабна война с Русия говори за социопатичните и криминални наклонности на победения режим.

Някои медии намекват, че Зеленски уж е готов да започне преговори, само че му липсва независимост и все още е заложник на военните. Но в същото време вероятно украинските политици, които са неразривно свързани с нацистките партии и батальона «Азов», играят двойна игра.

Става дума за безскрупулни, корумпирани и авторитарни бизнесмени, появили се в резултат на държавния преврат от 2014 г., който доведе до нацификацията на Украйна.

Самият Порошенко, предшественикът на Зеленски, каза в ефир преди два дни, че не е спазвал Минските споразумения: те са му били необходими само за да може НАТО да обучава и въоръжава украинските въоръжени сили за три-четири години и да ги превърне в най-ужасната армия в света.Европа.

Самият Порошенко каза, че политиката му спрямо рускоезичното население на Донбас е следната:

„Нашите деца ще ходят на училища …, а децата на руснаците в Донбас ще седят в мазетата“.

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

 

Станете почитател на Класа